Arkipäivän helppo pelastaja – täydellinen käyttötapa porsaanleikkeelle tai broilerinfileelle
Tonkatsu on suosittu japanilainen porsaanleikettä muistuttava ruokalaji, joka tehdään leivittämällä porsaankyljykset kananmunaan ja jauhoihin. Kokeile rohkeasti herkullista reseptiä!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen hehkuttaa blogissaa tonkatsun reseptiä. Ruokalaji sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin arkiruoan tai hienommankin illallisen rooliin.
– Anna itsellesi hetki aikaa miettiä korppukuorrutettua possu- tai kanafileetä, joka fritataan ja tarjoillaan syvän ketsuppikastikkeen kera, Kinnunen kannustaa.
– Tonkatsu toimii loistavasti myös kanaversiona. Japanilaiseksi sen tekee lähinnä Worcestershire-kastikkeella vauhditettu ketsuppisoosi, joka muuttaa makua olennaisesti muihin verrokkeihin. Toimii niin arkipäivän helppona pelastajana, illanistujaisten snackina kuin myös maailman parhaana hiukopalana illanistujaisten jälkeisenä päivänä, Kinnunen listaa.
Katso tonkatsun resepti täältä.
Video: Testaa myös tämä herkku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti