Suomen Subway vastaa kasvisruokabuumiin – uusi leipä myyntiin ensimmäisenä Euroopassa
Suomalaiset pääsevät nauttimaan pikaruokaravintola Subwayn uudesta vegaanisesta leivässä ensimmäisinä Euroopassa.
Valloillaan oleva kasvisruokabuumi on saavuttanut myös monet pikaruokaravintolat. Viime vuoden puolella uutisoimme pikaruokaravintola McDonald'sin ottaneen valikoimiinsa kasvispohjaisen McVegan-hampurilaisen kun taas Hesburger ilmoitti jo reilu vuosi sitten ottaneensa valikoimiinsa proteiinipitoisen kasvisruokavaihtoehdon, kaura-härkäpapuhampurilaisen.
Myös muutama kuukausi sitten Suomeen rantautunut amerikkalainen pikaruokaketju Taco Bell ilmoitti tarjoavansa Suomen ravintoloissaan muista maista poiketen nyhtökaurasta valmistettuja tuotteita.
Uusimpana tulokkaana kasvisruokabuumiin on vastannut Subway, joka lanseerasi tammikuun puolivälissä uuden, täysin vegaanisen Vegan Delite -leivän.
Vegaaninen tuote myynnissä nyt koko maassa
Vegaaneille sopivan leivän erikoisuus piilee sen sisältämässä kasvispihvissä, joka sisältää 44 prosenttia kasviksia. Suomi on ketjun tiedotteen mukaan ensimmäinen maa Euroopassa, jossa kyseinen tuote lanseerataan.
– Asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet vegaanista Subia, ja haluamme vastata kuluttajien toiveisiin. Lisäksi tavoitteenamme on, että jokaisella on mahdollisuus saada maistuvaa ja kasvispitoista ruokaa. Nyt myös vegaaneilla on tämä mahdollisuus, kertoo Subwayn markkinointipäällikkö Elina Jollman.
Alussa vegaanista vaihtoehtoa oli tarjolla vain muutamassa valikoidussa ravintolassa, mutta tällä viikolla tuote tuli myyntiin koko maahan.
Lähde: Subway
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa