Nyt maailmalla kadehditaan: McDonald'sin himoittu hampurilainen tulee myyntiin koko Suomessa!

CameraZOOM-20171004170044227

Kansainvälisissä medioissakin noteerattu, Suomen Tampereella ensimmäisenä myyntiin tullut McVegan -hampurilainen on kohta saatavilla maanlaajuisesti.

Tampereen alueen McDonald’s-ravintoloissa loka–marraskuussa testimyynnissä ollut täysin kasvipohjainen McVegan-hampurilainen tulee Suomen McDonald’sien valikoimaan maanlaajuisesti joulukuun aikana.

McDonald'silta kerrottiin lokakuussa, että testimyynnin perusteella päätetään tuotteen tulevaisuus. 

–  Selvitämme, onko sillä kysyntää Suomessa, onko se sellainen tuote, joka meidän kannattaisi tuoda myöhemmin myyntiin, kertoi Suomen McDonald'sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad lokakuussa.

Kysyntää on mitä ilmeisemmin ollut riittävästi ja burgeri tulee nyt saataville koko Suomeen. 

Hampurilaisen pihvi on soijapohjainen, ja tavallisen hampurilaissämpylän ja vihannesten lisäksi McVegan sisältää kananmunatonta McFeast-kastiketta, ketsuppia ja sinappia.

Mäkkärin kokeilu Suomessa noteerattiin syksyllä myös ulkomaisilla uutissivustoilla. Medioissa spekuloitiin vegaaniburgerin mahdollista kansainvälistymistä ja ihmeteltiin, miksi vegaanihampurilaista päätettiin testata ensimmäisenä juuri Suomen Tampereella. 

– Tätä emme olisi ikinä uskoneet raportoivamme: McDonald’s aikoo ehkä lisätä valikoimiinsa vegaaniburgerin. Se sai ensi-iltansa pikaruokaketjun Suomen yksikössä, koska ilmeisesti Suomessa on poikkeuksellisen suuri määrä vegaaneja väkilukuun nähden. Tämä oli vain vitsi, oikeasti meillä ei ole hajuakaan, miksi tämä tapahtuu Suomessa. Vaikuttaa aika satunnaiselta ja hieman huvittavalta, HelloGiggles-sivustolla ihmeteltiin tuolloin.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja