Hesburger yllättää: Uusi hampurilainen myyntiin – raaka-aineena proteiinipommi!

hesburger kaura-härkäpapu
Kuvassa Hesburgerin uusi kaura-härkäpapuhamurilainen, uudistettu ruisfileehampurilainen sekä tuplajuustohampurilainen. Hesburger

Proteiinipommi härkäpapu on noussut trendikkääksi ruoka-aineeksi Suomessa. Hesburger tarttuu nyt ruokatrendiin ja tuo valikoimaansa tänään uuden kasvishampurilaisen.

Hesbuger tuo maanantaina myyntiin kaura-härkäpapuhampurilaisen, jossa pihvin pääraaka-aineet kaura, härkäpapu ja porkkana ovat kaikki suomalaista alkuperää.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta valikoimastamme ja asiakkaamme toivovat meiltä erilaisia kasvisruokavaihtoehtoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden kasvisruokavaihtoehdon tuomalla markkinoille kaura-härkäpapuhampurilaisen, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Hampurilaisessa on härkäpapu-kaura-porkkana-kasvispihvin lisäksi tomaattia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua ja sipulia sekä Hesburgerin paprika- ja kurkkumajoneesia.

Hesburgerin kasvisruokatuotevalikoimaan kuuluvat kaurahärkäpapuhampurilaisen lisäksi muun muassa soija- ja kasvistortilla, sipulirenkaat ja soijatikut.

Hesburgerin tuotevalikoimaan tulee samalla myös muita uudistuksia. Kampanjatuotteena aikaisemmin olleet Jättipekonihampurilainen ja tuplajuustohampurilainen nousevat vakiovalikoimaan. 

– Samalla uusimme myös Ruisfilehampurilaisen reseptin, kertoo Vuoti.

Lähde: Hesburger

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!