"Ensimmäisenä maailmassa" – Taco Bellin listalla yksi erikoisruoka, jota saa vain Suomesta
Amerikkalaisen pikaruokaketju Taco Bellin ensimmäinen ravintola Suomessa avautuu torstaina.
Tacon ystävien odotus on vihdoin päättynyt, kun amerikkalaisketju Taco Bellin ensimmäinen ravintola Suomessa avautuu Helsingin Kalevankadulle torstaina 9.11. Taco Bellin tuo Suomeen hotelli- ja ravintola-alanyhtiö Restel, joka vastaa myös muun muassa Burger Kingin ja Rax Pizzabuffetin toiminnasta maassamme.
Taco Bell -ketjulla on tällä hetkellä noin 6500 ravintolaa 26 eri maassa. Taco Bellin valikoimiin kuuluvat tacojen lisäksi burritot, quesadillat ja nachot.
Helsingin keskustan ravintola aukeaa 9.11.. Sellon Taco Bell avaa ovensa 16.11. ja Ison Omenan 23.11
Ravintolan ruokalista sisältää valikoiman Taco Bellin klassikkoannoksia, kuten Crunchy Tacon, Quesadillan, Nachos Supremen sekä Crunchwrap Supremen. Suomalaiset ovat inspiroineet pikaruokaketjua räätälöimään pohjoiseen makuun sopivan Fresh Burriton, jossa pääosassa ovat tuore salaatti sekä quacamole- ja pico de gallo -kastikkeet.
Myös Suomessa jylläävä kasvisruokabuumi on huomiotu ketjun ravintoloissa:
– Klassikoiden lisäksi olemme huomioineet suomalaisten kuluttajien mieltymykset ja valikoimaan kuuluu ensimmäisenä maailmassa myös nyhtökauratuotteet, ketjun tiedotteessa kerrotaan.
Makuja.fi käy tutustumassa Helsingin Taco Bell -ravintolaan keskiviikkona ja aiheesta luvassa lisää iltapäivän aikana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan