Mainos

Suomalaiselta pienpanimolta rohkea veto: "Päätimme lähteä merta edemmäs kalaan"

Suomalaisen pienpanimon tuotteita ryhdytään viemään kovin odotuksin Kiinaan.

Seinäjokelainen Mallaskosken panimo on allekirjoittanut vientisopimuksen kiinalaisen Panda Brew -panimon kanssa. Ensimmäinen kontti panimon tuotteita lähti Suomesta kohti Kiinaa 28.7. ja oluiden olisi tarkoitus tulla myyntiin tänä syksynä.

– Pienpanimobuumi on rantautunut nyt myös Aasiaan, joten talouden junnatessa paikallaan täällä Euroopassa, päätimme lähteä merta edemmäs kalaan ja nyt se näyttäisi vihdoin poikineen hedelmää, Mallaskosken panimon viennistä vastaava Juha Lepistö toteaa.

Mallaskosken oluista Panda Brew on ottanut edustukseensa peräti kuusi eri tuotetta. Tämän lisäksi panimoiden on määrä tehdä syksyllä 2016 maailman ensimmäinen Kiina-Suomi-yhteistyöolut. Olut on tarkoitus ottaa myyntiin sekä Suomessa että Kiinassa. Aiemmin Mallaskoski on tehnyt yhteistyöoluet virolaisen Põhjalan sekä coloradolaisen Tommyknocker-panimon kanssa.

Panda Brew on yksi Kiinan johtavista pienpanimo-olutbrändeistä. Panimo omistaa kaiken kaikkiaan seitsemän panimoravintolaa Pekingin, Tsingtaon, Changshan, Chengdun ja Taiyaun kaupungeissa ja sen jakeluverkosto kattaa yli 55 kaupunkia.

– On mahtavaa, että nyt myös Mallaskosken panimo kuuluu Pandan ystäviin, Panda Brewn omistaja Kurt Xia toteaa.

Lähde: Captol Invest Oy

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja