0:43

Starbucksin barista kirjoitti törkeän sanan poliisien kahvikuppeihin – sai potkut: "Osoitti huonoa harkintakykyä"

Hei Moccamasterin omistaja, onko videolla esitelty niksi sinulle tuttu?

Kahvilaketju Starbucks on erottanut baristansa Oklahoman Gleenpoolissa, koska työntekijä kirjoitti kiitospäivänä usean poliisin mukiin sanan ”sika”. Aiheesta uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

Torstaina Kieferin poliisilaitoksen työntekijä meni hakemaan kahvia Starbucksista kollegoilleen, jotka olivat kiitospäivänä töissä. Hän järkyttyi nähdessään, että kaikissa viidessä kahvikupissa luki sana ”sika”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Virkailija kertoi asiasta poliisipäällikkö Johnny O’Maralle, joka jakoi kuvan yhdestä kupista Facebookissa. Kuvaa jaettiin paljon, ja syntyi julkinen kohu.

Työntekijän mukaan kyseessä oli vitsi

O’Mara oli myös soittanut kyseiseen kahvilaan ja vaatinut anteeksipyyntöä. Glenpoolin kahvilan pomo oli tarjoutunut antamaan heille kupit toisella printatulla tekstillä, mutta se ei riittänyt poliisipäällikölle.

Daily Mailin tietojen mukaan kahvit hakenut virkailija kertoi, että kyseinen kahvilatyöntekijä oli ottanut häneen myöhemmin yhteyttä ja pyytänyt anteeksi. Työntekijä oli kertonut, että koko jutun oli ollut tarkoitus olla vitsi.

Barista sai potkut

Starbucks tuomitsi teon ja vaati ketjukahvilaansa pyytämään anteeksi. Lisäksi kyseinen barista sai potkut.

– Tuon loukkaavan sanan kahvikuppiin kirjoittanut Starbucksin yhteistyökumppani osoitti huonoa harkintakykyä, emmekä tee hänen kanssaan enää yhteistyötä, sillä hän toimi vastoin yhtiön ohjeistuksia, Starbucksista kerrottiin perjantaina.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja