Se helpoin mansikkakakku! Katin ohje heti testiin: "Mikäli perinteisen täytekakun tekeminen tuntuu työläältä"

mansikkavuokakakku-1_200602_D851191-Edit
MTV

Mansikkakakku kuuluu kesään! Testaa Katin helppoa ja taivaallisen hyvää, vuokaan tehtävää kesäkakkua.

MTV Uutisten Makuja-sivuilla on kerrottu kesä- ja heinäkuussa kesän 2021 mansikkasesongista. Mansikat kypsyivät tänä kesänä ennätysaikaisin ja niiden satokausi jää helteiden vuoksi melko lyhyeksi. Jos ostit, tai aiot vielä ostaa kilokaupalla mansikkaa, kannattaa ainakin osa marjasaaliista säilöä talven varalle ja tehdä mansikkahilloa

Kesään kuuluu tietysti myös mansikkakakku!

Mansikkakakku vuokaan on helppo ratkaisu, kun et jaksa tehdä täytekakkua

Ruoka-alan moniosaaja, Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonenvinkkasi jo viime kesänä helpomman vaihtoehdon perinteiselle mansikkatäytekakulle.

– Kyllä kerran kesään on yksi mansikkakakku leivottava, eikö totta? Mikäli perinteisen täytekakun tekeminen tuntuu työläältä, leivo tämä nopeasti valmistuva kakku uunipellillä ja kokoa uunivuokaan, Kati totesi.

Tämän mansikkakakun kokoamisessa ei tarvitse olla turhan pikkutarkka, eikä kakku vaadi esimeriksi pursotuksia tai muita yksityiskohtaisia koristeluja. Mansikkavuokakakun avainsana on sen helppous. 

– Helppo, näyttävä ja vaikka retkelle tai muualle mukaan otettava. Täytteessä ja kermavaahdon maustamisessa voit käyttää mielikuvitusta.


Testaa myös Katin raparperi-mansikkapavlova:

Raparperi-pavlova – kuka voisi vastustaa Katin ihanan makeaa kesäkakkua? 1:20

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!