Katin nokkelaa ja helppoa mansikkakakkua on kokeiltava – onnistuu kömpelömmältäkin: "Nopeasti valmistuva ja näyttävä"

mansikkavuokakakku-1_200602_D851191-Edit
MTV

Mansikka-aika on parhaimmillaan ja kesään kuuluu tietysti kunnon mansikkakakku! Testaa Katin helppoa ja taivaallisen hyvää, vuokaan tehtävää kesäkakkua.

Ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati "Hellapoliisi" Jaakonen vinkkaa helpomman vaihtoehdon perinteiselle mansikkatäytekakulle.

– Kyllä kerran kesään on yksi mansikkakakku leivottava, eikö totta? Mikäli perinteisen täytekakun tekeminen tuntuu työläältä, leivo tämä nopeasti valmistuva kakku uunipellillä ja kokoa uunivuokaan, Kati vinkkaa.

Tämän mansikkakakun kokoamisessa ei tarvitse olla turhan pikkutarkka, eikä kakku vaadi esimeriksi pursotuksia tai muita yksityiskohtaisia koristeluja. Mansikkavuokakakun avainsana on sen helppous. 

– Helppo, näyttävä ja vaikka retkelle tai muualle mukaan otettava. Täytteessä ja kermavaahdon maustamisessa voit käyttää mielikuvitusta, Kati sanoo.


***

Testaa myös Katin raparperi-mansikkapavlova:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja