Saavuttiko laiskuus juuri uuden huipentuman? Ruokakauppa myy valmiiksi kuorittuja appelsiineja

appelsiinit
Kuvakaappaus: Facebook Shutterstock

Joko appelsiinin kuoriminenkin on liian vaivalloista ihmisille? Ilmeisesti, sillä Whole Foods -ketju on ottanut myyntiin yksittäispakatut, valmiiksi kuoritut appelsiinit.

Enää appelsiinejakaan ei tarvitse kuoria itse. Whole Foods -ketjun valmiiksi kuoritut, muovirasioihin pakatut appelsiinit herättävät ihmetystä sosiaalisessa mediassa. 

– Kohta meillä ei ole enää hedelmiä kuorittavaksi, jos kaikki pakataan muoviin. Lopettakaa ympäristön tuhoaminen, kommentoi eräs keskusteluun osallistunut. 

– Melko typerää. Appelsiinit ja mandariinit pysyvät raikkaina oman kuorensa sisällä ilman, että niitä pitää säilyttää viileässä, eikä niitä silloin tarvitse pakata muoviinkaan. Kuoriminen vie vain puoli minuuttia, kuinka vaikeaa se voi olla?, totesi toinen. 

Valmiiksi kuoritut appelsiinit keräsivät myös puoltajia. 

– Ehkä vanhukset eivät saa kuorittua appelsiineja itse, yksi keskustelija huomautti. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: news.co.au


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.