Mainos

Kauppaketju myy valmiita kukkakaalisiivuja – hintava tuote ihmetyttää somessa: "Suurin osa kasvissyöjistä osaa viipaloida oman kukkakaalinsa"

Muovipakkauksessa myydyt kukkakaalisiivut maksavat tuplasti kokonaisen kukkakaalin verran.

Kaikki ihmiset eivät viihdy keittiössä, eikä ruoanlaitto ole todellakaan kaikkien lempipuuhaa. Toiset voivat kokea, etteivät yksinkertaisesti osaa laittaa ruokaa. Tällaisille ihmisille on olemassa monenlaisia valmiskeksintöjä arkea helpottamaan, vaikka ne usein aiheuttavatkin vain lähinnä hämmennystä.

Uusavuttomille suunnatut tuotteet ovat saaneet jälleen yhden vahvan kilpailijan. Tällä kertaa kyseessä on brittiläisen vähittäiskauppaketju Mark and Spencerin kasvishyllyltä löytyvä tuote, jota ihmetellään sosiaalisessa mediassa.

Englantilainen Twitter-käyttäjä Rachel Clarke kiinnitti nimittäin huomiota kaupassa myynnissä olleisiin kukkakaalisiivuihin, joita myytiin "kukkakaalipihveinä". Clarke huomautti, että muovipakkauksessa myytävät viipaloidut kukkakaalit maksavat kaksi puntaa, normaalihintaisina 2,50, vaikka kokonaisen kukkakaalin voisi käydä ostamassa 69 pennillä. Metro-sivuston mukaan Mark and Spencerin omasta liikkeestä kukkakaalin voi saada punnalla. Valmiille siivuille tulee siis vähintään tuplahinta kokonaiseen kukkakaaliin verrattuna.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni Twitter-käyttäjä yhtyi Clarken ihmettelyyn. Tuotteen älyttömyyden lisäksi erityisesti sen pakkaamiseen käytetty muovi on herättänyt närää.

"Luulen, että suurin osa kasvissyöjistä osaa viipaloida oman kukkakaalinsa", kiteytti eräs Twitter-käyttäjä monen tuntemukset. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aiemmin on ihmetelty muun muassa sitä, ostaako joku oikeasti esimerkiksi valmiiksi kuorittuja avokadoja tai appelsiineja. Myös Suomessa hämmästyttiin myyntiin tulleita valmiiksi keitettyjä ja kuorittuja, yksittäispakattuja kananmunia.

Erikoinen tapaus oli myös se, kun englantilainen ruokakauppaketju Tesco päätti korvata sirpin muotoiset croissantit suorilla, jotta hillon levittäminen olisi vaivattomampaa.

Lähde: Metro

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja