Mainos

Uusavuttomien rukouksiin vastattiin – ruokakauppa myy avokadoja valmiiksi kuorittuina!

Valmiiksi kuoritut avokadot ovat herättäneet ihmetystä Ontarion Thornhillissa, Kanadassa.

Christine Kizik -niminen nainen julkaisi Sobeys-ruokakaupan Facebook-tilillä kuvan erikoisesta näystä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olin yllättynyt ja pettynyt, kun ystävä julkaisi kuvan myynnissä olevasta avokadosta paikallisessa Sobeys-kaupassa Thornhillissa, Ontariossa. Se on leikattu valmiiksi, sitten kääritty muoviin ja pahviin. Avokadoilla on niiden oma täydellinen, kompostoitava kuori. Avokadon paketointi tällä tavoin on vähintäänkin outoa. Se on tuhlaavaista ja olisin utelias tietämään Sobeysin järkeilyn tällaiseen avokadon säilytykseen. Odotan vastausta. Kiitos."

"Pakkauksen avaaminen kestää kauemmin kuin oikean avokadon avaaminen"

Monet päivitystä kommentoineet yhtyivät Kizikin näkemykseen.

"Tämä on todella naurettavaa. Laittakaa tämän kauniin hedelmän viereen kyltti ja ohjeet, joissa opetatte aloittelijoita, kuinka valita ja valmistella täydellinen avokado."

"Olen aika varma, että tämän pakkauksen avaaminen kestää kauemmin kuin oikean avokadon avaaminen... tuo on niin naurettavaa ja tuhlaavaista!"

Mikä sitten on valmiiksi kuorittujen ja halkaistujen avokadojen idea? Sobeys vastasi Kizikin päivitykseen näin:

"Tämä tuote kehitettiin ihmisille, jotka eivät ole tulleet tutuiksi avokadon käsittelyn kanssa ja haluavat jotain vähän kätevämpää. Se poistaa arvausleikin, mitä tulee kypsyyteen ja muihin haasteisiin, jos et ole tutustunut tuoreen avokadon kuorimiseen ja siemenien poistoon. Pakkaus on siinä pitämässä yllä tuoretta ulkonäköä ja avokadon laatua ilman, että se alkaa tummua ennen nauttimista."

Toistaiseksi on tyytyminen valmiiksi puolitettuihin ja kuorittuihin hedelmiin, eikä ainakaan toistaiseksi avokadoja saa ostettua valmiiksi pureskeltuina.

Ei ainoa tapaus laatuaan

Kyseessä ei ole ensimmäinen valmiiksi kuorittu tuote, joka on herättänyt ihmetystä. Myös Whole Foods -ketjun valmiiksi kuoritut, muovirasioihin pakatut appelsiinit herättivät ihmetystä sosiaalisessa mediassa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi Englannissa uusavuttomuus saavutti huippunsa, kun Tesco-ruokakauppaketju päätti korvata sirpin muotoiset croissantit suorilla, jotta niiden voitelu esimerkiksi marmeladilla olisi helpompaa eikä vaatisi niin paljon työtä.

Myös Suomessa valmistuotteet ovat herättäneet keskustelua. Valmiiksi hienonnettu chili on toisten mielestä tuote uusavuttomille, toisten mielestä kätevä tuote niille, jotka syystä tai toisesta eivät voi chiliään itse pilkkoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja