Ei enää koskaan ylikypsiä banaaneja! Ruokakaupan lanseeraama nerokas pakkaus lupaa vähentää hävikkiä – siinä on kuitenkin yksi mutta

0:51 Terveellinen korvike jäätelölle syntyy helposti

Tuppaavatko banaanit aina pääsemään ylikypsiksi? Jos näin on, korealaisen ruokakaupan keksintö saattaa olla ratkaisu ongelmaasi.

VIDEO: Poimi talteen herkullisen banaaneista valmistuvan jäätelön resepti.

Aiemmin tänä vuonna sosiaalisessa mediassa kiisteltiin banaanin täydellisestä kypsyysasteesta. Hedelmän syöntikypsyyteen liittyvään ongelmaan on nyt saatu ratkaisu, kun korealainen ruokakauppa toi markkinoille ylistäviä arvioita saaneen banaanipakkauksen. 

Nerokkaaksi ideaksi kuvailtu pakkaus sisältää kuusi eri kypsyysasteista banaania aina syöntikypsästä vihertävään. Tuotteesta intoutuvat ihmiset ovat ruokakaupan verkkosivuilla paljastaneet idean toimivan erinomaisesti silloin, jos haluat nauttia yhden banaanin päivässä.

Asiakkaiden mukaan tuote on käytännöllinen ja helppo tapa vähentää ruokahävikkiä arjessa.

Eräs yksityiskohta kiinnittänyt ihmisten huomion

Vaikka tämä etenkin yksinasujille sopiva pakkaus on kerännyt runsaasti positiivisia kommentteja, moni ihminen on kritisoinut ruokakaupan tapaa myydä hedelmiä muovipakkauksessa, jota kuorittavat banaanit eivät todellakaan tarvitsisi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sen sijaan, että he laittaisivat ne tyhmiin muovipakkauksiin, voisivatko kaupat vain yksinkertaisesti laittaa esille kolme eri kypsyysasteista banaaniterttua, joista ihmiset voisivat poimi kaksi banaania kustakin. Liian yksinkertaista, eräs kritisoija kommentoi Twitterissä.

– Vaikuttaa aluksi nerokkaalta. Sitten kun ajattelee pakkausta ja siihen tarvittavia koneita, toinen Twitter-käyttäjä kommentoi.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja