Mainos

Ruokakaupan hedelmäosastolta napattu kuva on saanut ihmiset raivoihinsa: "Vihaan tätä"

Tavallinen kuva ruokakaupan hyllyillä lepäävistä banaaneista on saanut sosiaalisen median käyttäjät hieraisemaan silmiään. Voiko tämä olla totta?

Redditissä jaettu kuva muovipakkauksiin pakatuista banaaneista on nostanut ihmiset varpailleen kahdestakin syystä. Ensinnäkin, banaanien muovipakkaukset kuormittavat luontoa, ja tämän lisäksi ne saattavat pakottaa ihmiset ostamaan enemmän banaaneja kuin he oikeasti tarvitsisivat.

Australialaisesta Woolworths-ketjun ruokakaupasta napattu kuva on kerännyt runsaasti vihaisia kommentteja.

– Tämä pakottaa ihmiset ostamaan hankalia määriä, eräässä kommentissa todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Nämä ovat viiden kappaleen pakkauksissa, joten jos haluat ostaa kuusi banaania, sinun täytyy ostaa kymmenen.

Valmiiksi pakatut banaanit suunniteltu perheille

Vaikka valmiiksi pakatut banaanit ovat herättäneet keskustelua, Woolworthsin mukaan ihmiset ostavat mieluummin valmiiksi pakattuja tuotteita. Woolworthsin tiedottajan mukaan kyseisiä tuotteita on saatavilla vain yhdestä myymälästä, ja tuotteen ideana on kerätä erikokoisia banaaneja yhteen pakkaukseen. Tuote on ketjun mukaan suunniteltu etenkin perheitä varten.

– Pakattuja banaaneja on saatavilla, sillä osa asiakkaista etsii helppoja vaihtoehtoja ja mahdollisuutta ostaa tuotteita, jotka täyttävät heidän perheensä tarpeet sopivaan hintaan, tiedottaja kommentoi.

– Valmiiksi pakatut banaanit antavat meille mahdollisuuden ostaa enemmän erimuotoisia ja -kokoisia banaaneita viljelijöiltä, mikä auttaa minimoimaan hävikkiä toimitusketjun alusta, tiedottaja lisää.

Ihmiset eivät kuitenkaan ole sulattaneet selitystä, vaan kritisoivat tuotteen lisäämää ympäristötaakkaa. Ihmiset ovat kritisoineet etenkin sitä, että monet maat ovat kieltäneet jopa muovipussien käytön ympäristön vuoksi, mutta heillä banaanitkin pakataan muoviin.

– Vihaan tätä. Ne on pakattu jo luonnon puolesta, eräs kommentoija toteaa.

Lähteet: News.com.au, Dailymail 

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja