Ruokagurut ylistävät arkista keittiövälinettä: "Helpottaa ihan mielettömästi kokkailua"

Helppoa ja hyvää arkiruokaa joka tilanteeseen 11:03 Helppoa ja hyvää arkiruokaa joka tilanteeseen
KATSO VIDEO: Iman ja Leena vinkkaavat täydellisen kananmunaruoan aamupalapöytään ja kertovat vinkkinsä arkikokkailuun.

Mitkä keittiövälineet jokaiselta kotikokilta kannattaisi löytyä? Ruokagurut Iman ja Leena kertovat.

Vinkkasimme aiemmin tällä viikolla suositun @imanjaleefasafkaa-tilin Imanin ja Leenan hitiksi nousseen kaalikeitto-ohjeen. Leena Ahokas ja Iman Gharagozlu tunnetaan ruokavaikuttajina, jotka tekivät esimerkiksi mätidipistä valtavan ilmiön Suomessa. 

Tiistaina Iman ja Leena antoivat omia arkiruokavinkkejään Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä. Arkisafkaa-keittokirjan (WSOY 2023) vastikään julkaisseelta pariskunnalta tiedusteltiin muun muassa keittiökaapin olennaisimpia raaka-aineita

Ruoanlaittoa helpottavat paistinpannut

Lisäksi ruokagurut paljastivat, millaisia välineitä kotikokin keittiöön kannattaa ehdottomasti hankkia. 

– Yksi parhaista jutuista, mitä olemme lisänneet arkeemme on, että meillä on paistinpannut, mitkä voi laittaa myös uuniin, Leena ylisti ja jatkoi:

– Se helpottaa ihan mielettömästi sitä kokkailua, koska voit ensin kuullottaa vihannekset pannulla, heittää soosit ja makaronit joukkoon ja pistää sen sitten uuniin. Tulee myös vähemmän tiskiä. 

Uuninkestävät pannut eivät Leenan mukaan ole sen kalliimpia kuin muutkaan.

Paistinpannujen lisäksi kaksikko nimesi myös kaksi muuta kotikokin oleellista keittiövälinettä. Katso videolta Imanin ja Leenan vinkit!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!