Rosaria laittoi ketsuppia pastaan – italialaisen äidin reaktiosta hitti

shutterstock_504676981
Ketsuppia pastaan? Ei ikinä, jos vanhemman polven italialaisilta kysytään. Shutterstok

Pasta todella on italialaisille pyhä asia. Tämän todistaa Rosaria-niminen nainen hitiksi nousseella TikTok-videollaan, josta kertoo muun muassa brittilehti Mirror

Rosaria-nimisen TikTok-käyttäjän video on noussut viraalihitiksi. Videolla Rosaria tekee italialaiselle äidilleen pilan, joka saa mamman pois tolaltaan. Näin suomalaisittain pila saattaa kuulostaa kesyltä, mutta italialaisille asia on näemmä todella pyhä asia.

Rosarian videolla nähdään, kuinka nainen pyytää äitiään keittämään hänelle hieman pastaa ja tarjoilemaan sen sellaisenaan, ilman kastiketta. Äiti hieman ihmettelee pyyntöä ja kyselee, voiko Rosaria hyvin, mutta tekee kuitenkin työtä käskettyä. Hetken päästä pastakulho ilmestyy Rosarian eteen. Seuraavaksi Rosarian nähdään tekevän ”pyhäinhäväistys” eli puristavan pullosta ketsuppia ympäri pastaansa.

– Rosaria, mitä sinä teet? äiti kysyy välittömästi järkyttyneenä.

– Kuulin, että tämän pitäisi olla tosi hyvää, Rosaria vastaa virnuillen.

– Tuo on ällöttäävä! Mitä sinä teet?! Rosaria tuo on ällöttävää, ota haarukka pois suustasi, äiti parahtaa järkyttyneenä ja vihaisena.

Kun Rosaria on kielloista huolimatta laittamassa haarukkaa suuhunsa, äiti raivostuu entisestään.

– Älä uskallakaan, mitä hittoa sinä teet?!

Tässä vaiheessa Rosarian pokka pettää ja hän tunnustaa kuvanneensa videota TikTokiin. Videosta muodotuikin nopeasti hitti miljoonilla katsojillaan.

– Näin italialaisena samaistun sataprosenttisesti äidin reaktioon, eräs TikTok-käyttäjä kirjoitti.

– Olisinkin ollut pettynyt, jos tuo ei olisi ollut hänen reaktionsa, toinen totesi.

Lähde: Mirror

***

Testaa Natan pasta limonello!

1:26


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja