Amerikkalaisnainen ohjeisti videolla, kuinka teetä valmistetaan englantilaiseen tapaan – ohjeet tyrmistyttivät: "Tämä on rikollista"

Omistatko Moccamaster -kahvinkeittimen? Tätä niksiä et tiennyt 0:43 Omistatko Moccamaster -kahvinkeittimen? Tätä niksiä et tiennyt
Omistatko Moccamaster-kahvinkeittimen? Tätä niksiä et välttämättä tiennyt!

Naisen tapa tehdä "brittiläistä teetä" ei ole miellyttänyt kaikkia.

Isossa-Britanniassa asuva yhdysvaltalaisnainen on saanut osakseen runsaasti huomiota TikTokissa julkaisemalla videon, jolla hän omien sanojensa mukaan näyttää, miten valmistetaan englantilaista teetä. Video on julkaistu 9. kesäkuuta. Suosiota saaneesta klipistä uutisoi muun muassa Metro.

Mikrossa lämmitettyä vettä, maitoa, runsaasti sokeria...

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käyttäjänimellä @jchelle36 tiktokkaava nainen opastaa, että ensin muki laitetaan puolilleen vettä ja sen jälkeen minuutiksi mikroaaltouuniin. Tämän jälkeen mukiin kaadetaan maitoa ja sitten laitetaan teepussi. Kun teepussi likoaa, nainen suosittelee kaatamaan sekaan sokeria, jota lisätäänkin videolla aimo annos. Sen jälkeen pitää teetä teetä hieman lusikalla.

– Ja näin valmistat teetä, nainen toteaa videon lopuksi.

Video herättänyt ihmettelyä

Video on kerännyt runsaasti katselukertoja. Tykkäyksiä on kertynyt yli 110 000 ja kommenttejakin yli 36 000. 

Moni TikTokin käyttäjä näyttää pöyristyneen naisen tavasta valmistaa teetä. 

– Ei, ei, ei!! Itken! voivotteli eräs.

– Tämä on rikollista, huokaili toinen.

– Tuo ei ole englantilaista teetä! totesi kolmas.

Miten tee sitten kuuluisi oikeaoppisesti valmistaa? Lue täältä: Katastrofi ja pyhäinhäväistys! Älä koskaan valmista teetä kuppiin

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!