Täystyrmäys somessa! Tämä resepti yhdistää kaikki lempiruokasi, mutta sai Top Chef -juontajankin hämilleen: "Minulla ei ole sanoja"

Nerokasta! Näin saat paistettua kaksi pakastepizzaa kerralla

Somessa leviävä reseptivideo on järkyttänyt monia ruoan ystäviä.

Yllä olevalta videolta puolestaan selviää, kuinka paistat kaksi pizzaa kerralla pellillä!

Sosiaalisessa mediassa levivävät reseptivideot hurmaavat usein herkullisuudellaan. Twisted-sivuston luomus on kuitenkin saanut monet kauhistumaan, kertoo Mashable.

Sen lisäksi, että "uppopaistetussa bbq-kanatäytteisessä pizzadillassa" on 11 eri työvaihetta, jokainen vaihe tuntuu vievän ruokaa uuteen, monen mielestä turhaan suuntaan. Ruoka yhdistää monta eri suosikkiruokaa yhteen ja samaan pakettiin.

"Okei, mutta haluan vain tietää, miksi???" Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jatkuuko tämä vain jatkumistaan...?"

Aluksi vaikuttaisi siltä, että ruoasta on muotoutumassa tortillalasagnen tyyppinen herkku, mutta vaihe vaiheelta selviää, ettei ruoka ole mitään, mitä olet aiemmin nähnyt. "Tortillalasagne" leikataan vielä paloiksi ja paistetaan rasvassa. Nämäkin palat vielä päällystetään pizzapäällystein. Sen lisäksi, että työvaiheita on monta, myös kilokaloreita on enemmän kuin tarpeeksi.

Sosiaalisessa mediassa videon näkeminen aiheuttikin monessa hämmennystä.

– Olenko todella pilvessä vai jatkuuko tämä vain jatkumistaan loputtomiin, emmekä koskaan kuole? filosofoi Helen Rosner -niminen Twitter-käyttäjä.

– Tuo jatkuva laajeneminen uuvuttaa minut. Siinä on energia tusinoista ruoista, jotka on kaikki kasattu yhteen painajaisten ruokatraumaan, pohti puolestaan Ginger.

"Soitan FBI:lle." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En osaa sanoa, olenko loukkaantuneempi italialaisena vai ihmisenä, jolla on kieli, jyrähti Geraldine.

– Kokkinne olivat niin kiireisiä miettiessään, osaisivatko he, etteivät he pysähtyneet miettimään, pitäisikö heidän, kuittaili puolestaan HurricaineNukingHat.

– Yritätkö tappaa rakkaimpasi? Tässä 500 askeleen ja viiden miljoonan kilokalorin tortilla-pizza, joka lähettää heidät suoraan toiselle puolelle, naljaili The Other CarolB.

Jopa Yhdysvaltojen Top Chef -ohjelmaa juontava Padma Lakshmi kertoi oman mielipiteensä:

– Minulla ei ole sanoja, juontaja twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mashable

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja