Ravintoloitsija raivostui huonosta arviosta: Haukkui arvostetun kriitikon pystyyn

shutterstock_262372751
Ravintolakriitikot saavat silloin tällöin tuntea nahoissaan arvioidensa seuraukset. Shutterstock

Amerikkalainen ravintoloitsija hermostui pahemman kerran arviosta, jonka paikallinen ruokakriitikko kirjoitti hänen ravintolastaan.

New York Times -lehden ruokakriitikko on saanut kuulla kunniansa paikalliselta ravintoloitsijalta ruokakritiikin julkaisun jälkeen. Kritisoidun ravintolan omistaja hermostui nimittäin pahemman kerran ravintolaansa kohdistuneesta arvostelusta.

MUISTATKO? Helsingin Sanomien ravintolakriitikko Anna Paljakka sai Suomessa toukokuussa 2014 niskaansa Tomi Björckin. Tuolloin Paljakka kirjoitti Nyt-liitteeseen Bronda -ravintolasta arvion, jossa hän antoi ravintolalle vain kaksi tähteä. Björck kritisoi ravintolansa saamaa kritiikkiä kommentoimalla sitä sosiaalisessa mediassa sanoin: "I really love this place #bronda #fuckyougranny #loskatsuuhun". Sittemmin Björckin päivitys poistettiin.

Ravintolalle yksi tähti viidestä

Ravintolakriitikko Pete Welsh sai tuntea nahoissaan ravintoloitsijan pettymyksen sen jälkeen, kun hän kirjoitti newyorkilaisesta Vaucluse-ravintolasta kritiikin. Arvostelussa hän antoi Ahmass Fakahanyn ja Michael Whiten omistamalle ravintolalle viidestä tähdestä vain yhden.

Welsh kuvaili ruokailuelämystä Vauclusessa suurena pettymyksenä. Osan ruoista hän uskoi sopivan hyvin potilaille, jotka ovat sellaisella dieetillä, johon eivät kuulu mausteet. Hän kertoi kritiikissään avoimesti siitä, kuinka useat ravintolan ruokalajeista eivät tehneet häneen minkäänlaista vaikutusta.

"Olet dinosaurus!"

Ravintolan omistava Fakahany ei saanut suutaan pidettyä kiinni luettuaan arvion. Hän kirjoitti Welshin kritiikkiin vastineen, jossa hän totesi arvostetun New York Timesin vajonneen kritiikin julkaistuaan hyvin alas. Lisäksi hän kutsui Welshiä avoimesti dinosaurukseksi ja totesi, että hän menettää tätä menoa uskottavuutensa. Fakahany totesi kirjeessään, että hän ei antaisi Welshille tämän kritiikistä yhtään tähteä viidestä.

Lähde: Fox News


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja