Mainos
Mainos

Pääkokki suuttui huonosta arvostelusta – näpäytti arvostelijaa osuvasti

Pääkokki vastasi asiantuntevasti arvosteluun, jossa asiakas kommentoi thaimaalaisravintolan tarjoilemaa ruokaa pettymykseksi. 

So Thai on englantilaiskaupunki Gloucesterissa sijaitseva ravintola, joka on kerännyt runsaasti positiivista palautetta ja hyviä arvosteluja. Pääkokki hermostuikin huomatessaan matkailusivusto TripAdvisorissa negatiivisen arvostelun, jossa kritisoitiin etenkin ravintolan autenttisuutta. 

– Vierailin tässä paikassa toivoen saavani vihdoin aitoa ja hyvää thaimaalaista ruokaa Isossa-Britanniassa, arvostelussa kerrotaan.

Vaikka ruoka ei itsessään ollut asiakkaan mukaan huonoa, ravintolakokemus oli hänen mukaansa pettymys, sillä aito thaimaalainen makumaailma jäi hänen mukaansa puuttumaan.

Arvostelija kertoo pettyneensä etenkin tempuroitujen katkarapujen ja Pad Kee Mao -nuudeleiden makuun, jotka olivat hänen lempiruokaansa Thaimaassa ja Australiassa asuessaan. Arvostelija toteaa lisäksi, että Australian pääkaupungissa Sydneyssä thaimaalaiset ravintolat ovat erinomaisia – toisin kuin Isossa-Britanniassa.

Palautteessa epäillään brittiläisten arvostelukykyä  

Ruoan moittimisen lisäksi arvostelussa pohditaan syitä siihen, miksi thaimaalaiset ravintolat nousevat arvosteluissa hyvin korkeille sijoille juuri pienissä brittiläisissä kaupungeissa.

– Uskon, että ihmiset ovat kyllästyneet syömään kalaa ja ranskalaisia, ja tämän lisäksi he eivät ole koskaan kokeneet hyvää thaimaalaista. Kuten sanoin, ruoka ei ollut huonoa, enintään kolmen tähden arvoista.

Vaikka arvostelu ei varsinaisesti ollut sieltä huonoimmasta päästä, pääkokki Martin ei jättänyt asiaa sikseen, vaan päätti vastata arvostelijalleen rehellisen tekstin kera. 

Kokki: Ruoan arvostaminen ei vaadi tiettyjä ominaisuuksia

Kokki aloittaa pahoittelemalla sitä, jos hänen tuoreet katkaravut eivät maistuneet samalta kuin Thaimaan paahtavan auringon alla. Lisäksi hän vakuuttaa annosten nuudelien olevan aitoja, suoraan Thaimaasta tuotuja.

– Olen syntynyt ja kasvanut Thaimaassa, ja kaikki annokseni valmistetaan niin kuin tekisin ne kotona, kotiseutuni makumaailman mukaisesti, Martin kertoo.

Ruoan aitouden lisäksi kokki näpäyttää vastauksensa lopussa arvostelijaa nerokkain sanankääntein. 

– Aliarvioit ja loukkaat pienten brittikaupunkien asiakkaiden makua ja tietämystä thaimaalaisesta ruoasta. Voin vakuuttaa, että Sydneyssä eläminen ei ole välttämätöntä, jotta voisi tunnistaa ja arvostaa thaimaalaista keittiötä, kokki toteaa.

Lähde: Independent 

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja