Tätä kakkua voisi sanoa kesän trendikkäimmäksi, koska ideaa on haettu ilmiöksi nousseesta Dubai-suklaasta.
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2025 voittaja, Bake me happy -kotileipomoyrittäjä Sarah Rhazzou vinkkasi ohjeen kesäiseen ja trendikkääseen juustokakkuun Viiden jälkeen -ohjelmassa. Tämä kakku on saanut inspiraationsa ilmiöksi nousseesta Dubai-suklaasta.
Kakkupohjaan käytetään Dubai-suklaastakin tuttua kataifi-taikinaa.
– Sitä saa itämaisista kaupoista, valmiiksi paistettuna tai raakana, Rhazzou vinkkaa.
Taikinan lisäksi pohjaan tulee pistaasia, pistaasisuklaakeksejä, voita ja pistaasitahnaa.
– Täytteeksi mansikkamousse. Tämä kakku on tosi helppo ja nopsa tehdä.
Katso videolta, miten kakku valmistuu ja nappaa ohje: Pistaasi-mansikkajuustokakku