Ravintolakriitikko kutsui Gordon Ramsayn uutta ravintolaa ”tosielämän kauhukeittiöksi” – julkkiskokki poltti päreensä täysin!

9:38 Lisääkö Michelin-tähti paineita keittiössä
Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin Michelin-tähdistä huippukokkien voimin.

Suorasanaisuudesta tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay ei sulattanut ravintolakriitikon arviota, vaan ryhtyi puolustamaan uutta ravintolaansa tiukoin sanoin sosiaalisessa mediassa. 

Julkkiskokki Gordon Ramsayn uusi, autenttiseksi aasialaiseksi ravintolaksi itseään tituleeraava Lucky Cat joutui huonoon valoon Eater London -sivustolle kirjoittaneen ravintolakriitikko Angela Huin lytättyä ravintolan toiminnan täysin. Kirjoittamassaan arviossa Hui kritisoi sekä ravintolan menua, ilmanvaihtoa että yökerhomaista tunnelmaa.

– Oli luultavasti vain hyvä, että pimeissä huoneissa vallitsi outo kylmän sininen valaistus, eivätkä ruokailijat pystyneet näkemään heidän eteensä kannettua ruokaa, Hui kirjoitti.

Vaikka Ramsay on kertonut ravintolan pääkokin kierrelleen Aasiassa tehden tutkimusta autenttisesta ruokakulttuurista, tämä ei kriitikon mukana välity ruoasta lainkaan. Ravintolan autenttisuuden silmätikuksi ottanut Hui väitti tekstissään olleen ravintolan ainoa itäaasialainen henkilö – vaikka kokitkin lasketaan mukaan. 

"Loukkaukset eivät ole tervetulleita"

Puolustaakseen uutta ravintolaansa Ramsay julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hän kertoo lukeneensa 21 vuotta kestäneen uransa aikana lukuisia ravintola-arvioita, mutta kyseinen kritiikki oli jopa hänelle liikaa.

Instagram-päivityksessä Ramsay kutsuu Huin arviota halventavaksi ja loukkaavaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– On ihan hyväksyttävää, ettet pidä ruoastasi, mutta ennakkoluulot ja loukkaukset eivät ole tervetulleita, Ramsay kommentoi.

– En ehkä hyväksy kaikkia arvioita, mutta jos joku haluaa olla kriittinen, odotan heiltä ammattitaitoa ja loukkaamattomuutta, Ramsay päättää.

Ramsayn päivitys on kerännyt yli 77 000 tykkäystä ja kommenttia. 

Lähde: FoxNews

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja