Ravintolan tarjoilema kana sai naisen soittamaan poliisille – teko osui lopulta omaan nilkkaan

Herkullinen kanawokki
Videon reseptillä broileriruoka valmistuu helposti myös kotona.

Yhdysvaltalaisnainen otti yhteyttä poliisiin ravintolan tarjoiltua hänelle raakaa ja "pahaa" kanaa. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. 

Alkuviikosta poliisi sai epätavallisen puhelun, kun Clevelandin kaupungissa asuva nainen pyysi lupaa saada raportoida pikaruokaravintola Gyro Guysin toiminnasta. Naisen mukaan ravintolan toiminta ei ollut lainkaan hyväksyttävää.

– Uskon, että he yrittivät myrkyttää minut tahallaan, sillä kasvoni muuttuivat punaisiksi. He antoivat minulle kanaa, joka oli pahaa ja raakaa. He tietävät, että kaiken tulee olla kypsää ja tuoretta, nainen raportoi poliisille.

Poliisille soittamisen lisäksi naisen terveydentila tarkastettiin sairaalassa, jossa hänelle määrättiin antibiootteja.

– Pelästyin kuollakseni. En halunnut saada ruokamyrkytystä, nainen kommentoi syytä siihen, miksi päätti soittaa poliisit paikalle.

"Emme voi enää tarjoilla hänelle"

Ravintolan mukaan poliisille soittanut nainen on heidän vakioasiakkaitaan, eikä naisen erikoinen toiminta tullut paikan pitäjille yllätyksenä. Omistajan mukaan nainen on aikaisemminkin yrittänyt etsiä heidän tarjoamastaan ruoasta virheitä, ja tähän saakka he ovat yrittäneet palvella naista parhaansa mukaan. Nyt asiaan ollaan kuitenkin laittamassa piste.

– Kerroin työntekijöilleni, että olemme nyt siinä pisteessä, että emme voi enää tarjoilla hänelle, omistaja Elias Antonakos kommentoi.

Ruoka on selvästi asia, joka herättää ihmisissä kuumia tunteita. Viime kuussa uutisoimme McDonald'sin hampurilaisen väliin lisätystä sipulista, joka johti myös virkavallan väliintuloon. Myös vanhempien tarjoama salaattiateria on saanut jälkikasvun soittamaan poliisit hätiin. 

Lähde: Cleveland19

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja