Laura järkyttyi buffet-ravintolan tarjonnasta – perunat eivät vastanneet lainkaan odotuksia: "Jopa tarjoilijaa kuvotti”

buffet perunat
Buffet-ravintolan tarjonta ei vakuuttanut naista. Shutterstock

Sosiaalisessa mediassa kiistellään paraikaa siitä, ovatko ravintolan tarjoilemat perunat palaneita vai vain hyvin paistuneita. Keskustelu sai alkunsa erään naisen epäonnisesta ravintolakäynnistä.

Sosiaalisessa mediassa pettymystä purkaneen Laura Heskettin mukaan brittiravintola Toby Carveryn perunat eivät vastanneet lainkaan sitä, mitä hän paahdetuilta perunoilta odotti. 

Facebookin New Thanet Chat- ryhmään kuvan hiiltyneistä perunoista jakanut nainen kertoo kuvan yhteydessä seuraavan noutopöytään tuodun perunaerän näyttäneen paremmalta, mutta uusi erä oli tuotu esille vasta sitten, kun edellinen oli syöty. Tämä oli asia, jota nainen ei voinut sulattaa.

– Uskokaa tai älkää, poimin siitä vähiten palaneet perunat,  Laura kertoo päivityksensä yhteydesssä.

– He tarjoilivat näitä perunoita, vaikka jopa tarjoilijaa kuvotti ja hän antoi meille yhden aterian ilmaiseksi.

Mustuneet ja palaneet perunat olivat osa 6,49 punnan, eli noin 7,40 euron hintaista buffet-illallista.

Paahdetuista perunoista syntyi sanaharkka

Toisin kuin voisi luulla, Lauran avautuminen palaneista perunoista ei herättänyt kanssaihmisissä sympatiaa, vaan pikemminkin päinvastoin. Monet sosiaalisen median käyttäjät ovat ryhtyneet syyttämään naista siitä, että hän on keksinyt koko jutun – tai vähintäänkin luonut melua tyhjästä.  

– Sinä siis poimit kaikkein palaneimmat perunat tiskiltä ja luulet meidän olevan tyhmiä? eräässä kommentissa kysellään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Söimme paikassa tänään, ja perunat olivat vaaleita, olisin pitänyt enemmän rapeista, kuten juuri tuollaisista. Mutta jos en olisi pitänyt, en vain olisi ottanut niitä. Aina on olemassa toinen mahdollisuus –  älä ota perunoita, toisessa kommentissa todetaan.

Laura puolustautui kommentoijia vastaan kertomalla, että hän ei suinkaan ollut ravintolan ainoa asiakas, joka valitti ruoasta. Kuvan jakaneen naisen ja ravintolan tarjontaa puolustaneiden välille syttyikin ryhmässä varsinainen sanaharkka, kunnon kuuma peruna.

Ravintolan tiedottaja antoi oman kommenttinsa tapaukseen. Kommentista ei kuitenkaan saada selvyyttä siihen, ovatko perunat palaneita, vai sittenkin vain todella rapeita.

– Kaikki meidän paahdetut perunamme kuoritaan, pilkotaan ja paistetaan tuoreeltaan pitkin päivää, tiedottaja toteaa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja