Mainos

Big Maciin lisätty sipuli herätti raivon: Pikaruokaketjun asiakas soitti poliisit paikalle – joutuikin itse putkaan!

Hampurilaisen syöminen kuuluu elämän suurimpiin nautintoihin, mutta mitä jos tilaus ei vastaa odotuksia? Eräs McDonald’sin asiakas päätti ratkaista tilanteen soittamalla paikalle poliisit – mutta tapahtumaketju ei päättynyt lainkaan asiakkaan toivomalla tavalla.

Pikaruokaravintola McDonald’sin asiakas ei sulattanut lainkaan Big Mac -ateriaansa lisättyä sipulia; 53-vuotiaan Leslie McDonaghin mukaan hän oli vakavasti allerginen sipulille, ja oli varta vasten pyytänyt hampurilaisensa ilman kyseistä raaka-ainetta. 

Sen sijaan, että asiakas olisi pyytänyt työntekijöitä korjaamaan tilanteen, alkoholin vaikutuksen alaisena ollut mies haastoi vuoropäällikköä tappeluun, ennen kuin katsoi parhaakseen soittaa poliisit paikalle tapahtuneen virheen vuoksi.

Sipuli-gate päättyi oikeudenkäyntiin

Tilanne eskaloitui, kun poliisit saapuivat paikalle ja pyysivät vihaista asiakasta poistumaan paikalta. Mies heittäytyi maahan, tarrasi poliisia jalasta kiinni ja sylki tätä lopuksi kasvoihin.

Hampurilaiseen lisätyn sipulin vuoksi paikalle saapuneet poliisit päättivät lopulta pidättää humalaisen McDonaghin väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Tapauksen johdosta mies tuomittiin sakkojen lisäksi suorittamaan yhteiskuntapalvelusta. Yli sata tuntia palkatonta työtä voi saada miehen pohtimaan, kannattiko sipulista nostaa niin kovaa meteliä.

Tai ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun virkavalta on kutsuttu paikalle erilaisten ravintolassa sattuneiden tapahtumien vuoksi. Virkavalta on kutsuttu paikalle muun muassa viivästyneen pizzatilauksen vuoksi. Erään asiakkaan on myös uutisoitu haastaneen McDonald's oikeuteen lastenaterian vuoksi

Lähteet: FoxNews, Metro 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja