Ravintolalla erikoinen tapa järkyttää asiakkaitaan – hampurilaisen päällä 13-senttinen yllätys

tarantula hämähäkki
Yhdysvaltalaisravintolasta saa tässä kuussa tilata melko eksoottista annosta. Twitter, Shutterstock

Eräs yhdysvaltalaisravintola on herättänyt runsaasti hämmennystä uudella hampurilaisellaan. Ravintola tarjoilee nimittäin hampurilaisen valtavan yllätyksen – hämähäkin kera. 

Pohjois-Carolinassa sijaitsevassa Bull City Burger -ravintolassa saattaa saada eteensä annoksen, jonka pelkkä näkeminen saattaa aiheuttaa vilun väreitä. Kyseessä on tämän kuukauden erikoisuus; hampurilainen, jonka päällä komeilee valtava karvainen hämähäkki.

Neljä ihmistä selättänyt hämähäkki-haasteen

Klassisen hampurilaisaterian päälle aseteltua tarantula-hämähäkkiä ei kuitenkaan tarvitse syödä sellaisenaan, vaan hämähäkki on kypsennetty uunissa ja maustettu kevyesti suolalla. Tarantulat elävät Keski-Amerikassa, ja luonnossa ne voivat kasvaa jopa 13-senttisiksi. 

– Ihmisten mukaan se muistuttaa maultaan rapua tai muuta äyriäistä hieman metallisen maun kera. Mutta jalat ja vartalo… jokainen osa maistuu hieman erilaiselta, villin kokeilun tehneestä ravintolasta kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kolmenkymmenen dollarin arvoisen annoksen syöjää odottaa palkinto, sillä jokainen annoksen kokonaan syönyt palkitaan t-paidalla. Tähän mennessä neljä ihmistä on selvinnyt hämähäkkiyllätyksestä.

Haaste on osa ravintolan eksoottisen lihan -teemakuukautta. Tarjolla on myös alligaattorista, biisonista ja monista muista eksoottisimmista eläimistä valmistettuja burgereita.

Lähde: Mirror

***

Ötököistä herkkuruokaa 7:00

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!