Danny heitti kokkikaverilleen melkoisen McDonald's-haasteen – lopputulos ällistyttää

Quarter Pounder McDonald's hampurilainen
Kokki loihti Mäkkärin quorter pounder -hampurilaisista ja ranskalaisista gourmeeta. Shutterstock

Hittivideo osoittaa, että pikaruokalan antimistakin voi tarvittaessa loihtia hienon gourmetillallisen.

Yhdysvaltalainen ruokabloggaaja Danny Kim päätti heittää kokkikaverilleen haasteen: Danny halusi selvittää, voisiko McDonald’sin hampurilaisista ja ranskalaisista kehitellä jollain tapaa hienostuneen aterian. Dannyn kokkiystävä tarttui tehtävään ja loihti jotain ällistyttävää kahdesta quarter pounder -hampurilaisesta sekä kahdesta pussillisesta ranskalaisia. 

 – Aion tehdä naudanliha-pithivierin perunapyreen ja sauce charcuterie -kastikken kera, kokki ilmoitti hitiksi nousseella videolla.

Pithivier on beef wellingtonin tyylinen ranskalainen pyöreä piiras. Sauce charcuterie puolestaan ranskalainen kastike, jonka joukossa on pilkottuja maustekurkkuja.

Ihmiset ällistyivät lopputuloksesta

Gourmet-ateriaansa varten kokki säästi burgereiden pihvit, sipulit ja kurkut, mutta heitti syrjään sämpylät. Pihvit hän paistoi vielä kertaalleen oliiviöljyssä, jotta sen maut tiivistyisivät. Ranskalaiset hän puolestaan päätti paistaa valkosipulin, laakerinlehtien, maidon ja kerman kanssa, kunnes ne pehmenivät. Lopuksi ranskalaisista syntyi täydellinen perunamuusi. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lehtitakinaiset pithivier-piiraat kokki täytti pihvien lisäksi muun muassa pinaatilla ja artisokalla. 

News.com.au -uutissivuston mukaan somekansalla oli vaikeuksia uskoa, että lopputulos todella syntyi McDonald’sin ruokia hyödyntämällä. 

– Ateria muuttui 3,99 dollarin arvoisesta 59,99 dollarin arvoiseksi, TikTokissa muun muassa arvioitiin.

–  Näyttää mielettömältä, ota rahani! Toinen tiktokkaaja kommentoi.

Jopa McDonald’sin Kanadan yksikkö riensi kehumaan kokin tuotosta TikTokissa. Kaikki eivät kuitenkaan olleet yhtä vaikuttuneita lopputuloksesta. Jotkut olivat sitä mieltä, että söisivät mieluummin alkuperäisen pikaruoka-aterian. 

– Minua sattui fyysisesti, kun ranskalaiset muussattiin. Ne olivat jo valmiiksi gourmeeta silmissäni, eräs Mäkkärifani totesi.

– Tämän videon pitäisi olla nimeltään "miten pilata aivan hyvä McDonald’s-ateria", toinen lisäsi. 

Lähde: News.com.au

Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? 0:31


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat