Hittivideo osoittaa, että pikaruokalan antimistakin voi tarvittaessa loihtia hienon gourmetillallisen.
Yhdysvaltalainen ruokabloggaaja Danny Kim päätti heittää kokkikaverilleen haasteen: Danny halusi selvittää, voisiko McDonald’sin hampurilaisista ja ranskalaisista kehitellä jollain tapaa hienostuneen aterian. Dannyn kokkiystävä tarttui tehtävään ja loihti jotain ällistyttävää kahdesta quarter pounder -hampurilaisesta sekä kahdesta pussillisesta ranskalaisia.
– Aion tehdä naudanliha-pithivierin perunapyreen ja sauce charcuterie -kastikken kera, kokki ilmoitti hitiksi nousseella videolla.
Pithivier on beef wellingtonin tyylinen ranskalainen pyöreä piiras. Sauce charcuterie puolestaan ranskalainen kastike, jonka joukossa on pilkottuja maustekurkkuja.
Ihmiset ällistyivät lopputuloksesta
Gourmet-ateriaansa varten kokki säästi burgereiden pihvit, sipulit ja kurkut, mutta heitti syrjään sämpylät. Pihvit hän paistoi vielä kertaalleen oliiviöljyssä, jotta sen maut tiivistyisivät. Ranskalaiset hän puolestaan päätti paistaa valkosipulin, laakerinlehtien, maidon ja kerman kanssa, kunnes ne pehmenivät. Lopuksi ranskalaisista syntyi täydellinen perunamuusi.
Jos video ei näy, katso se täältä.
Lehtitakinaiset pithivier-piiraat kokki täytti pihvien lisäksi muun muassa pinaatilla ja artisokalla.