Ravintola myy My Little Pony -nimistä burgeria – hampurilainen valmistettu hevosenlihasta
Hollantilainen ravintola myy hevosenlihasta valmistettua hampurilaistaan kyseenalaisella nimellä.
Hollantilainen ruokarekka, Keuken van het Ongewenst Dier, tarjoilee listallaan hevosenlihasta valmistettua hampurilaista. Erikoisen hampurilaisesta tekee hevosenlihan lisäksi sen mielipiteitä herättävä nimi, My Little Pony Burger.
Hampurilaisten pihvit ovat valmistettu vanhoista hevosista, jotka ovat aiemmin työskennelleet paikallisessa huvipuistossa. Idean tähän epätavalliseen lihavaihtoehtoon ravintola sai siitä, etteivät teurastettujen hevosten lihat menisi hukkaan. Ravintola on tarjoillut hampurilaista jo vuosia, mutta ravintolan kokki Babbe Hengeveld myöntää, ettei hampurilaisten menekki ole kovin hyvä.
– Ne eivät myy hyvin, sillä monet ihmiset pitävät ajatusta hevosen syömistä jotenkin pahana, Hengeveld toteaa.
Hevosia pidetään edelleen enemmän lemmikkeinä, kun taas esimerkiksi kanoja tai lehmiä. Hengeveld joutuukin usein selittelemään asiakkaille hampurilaisessa olevaa lihavalintaa. Hengeveld on kuitenkin huomannut, että hänen ideassaan on potentiaalia. Isommat yritykset ovat kiinnostuneita hänen tyylistään hyödyntää lihat, jotka muuten menisivät roskikseen. Yritykset ovat myös kiinnostuneita lanseeraamaan My Little Pony Burgerin suuremmallekin yleisölle.
Lähde: Foxnews
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa