Maistuisiko "ihmislihaburgeri"? Helsinkiin aukeava pop up -ravintola tarjoaa karmivan tilaisuuden maistaa jotain täysin erilaista – ilmaiseksi!

Bataattiburgeri 1:30 Bataattiburgeri

Ruokataiteilija saapuu ainutlaatuiselle visiitille Suomeen valmistamaan uteliaalle kansalle ihmislihaburgereita. Yhden päivän ajaksi avautuva pop up -ravintola tarjoilee selkäpiitävä karmivan tilaisuuden maistaa ja kokea jotain täysin erilaista – ja vieläpä täysin ilmaiseksi! 

VIDEO: Poimi videolta talteen bataattihampurilaisten resepti!

Oletko koskaan miettinyt, miltä ihmisliha maistuu? Helsinkiläisille aukeaa tilaisuus maistaa astetta erikoisempaa burgeria, kun huippukokki Tom Wolfe saapuu Suomeen tarjoilemaan ihmislihan makua imitoivia gourmet-burgereita.

Lontoolainen gourmet-kokki Wolfe on kokannut lukuisille maailmanluokan tähdille, kuten laulaja Jennifer Lopezille ja muotisuunnittelija Stella McCartneylle. Hän on tunnettu ruokataiteilijana ja Four Seasons -hotelliketjun pääkokkina.

Ihmisliha hyvin paistetun vasikan kaltaista

Ihmislihaburgerin reseptiä kehittäessään Wolfe perehtyi ihmislihaa syöneiden henkilöiden kuvauksiin siitä, miltä ihmisen liha maistuu.

Yksi näistä oli amerikkalaisen toimittaja ja kirjailija William Seabrookin vuonna 1931 kirjoittama kuvaus ihmislihan syönnistä, joka löytyy hänen kirjastaan Jungle Ways.

Seabrookin mukaan raaka ihmisliha muistutti naudanlihaa, mutta oli aavistuksen vaaleampaa ja sisälsi vaaleankeltaista rasvaa. Paistettuna ihmisliha muuttui harmahtavaksi, kuten lammas tai vasikka ja tuoksui kypsältä naudanlihalta. Makua Seabrook kuvaili “hyvin paistetun vasikan kaltaiseksi”.

Tabun ja maailman rakastetuimman roskaruuan yhdistäviä, ihmislihan makuisia burgereita pääsee maistelemaan Helsingin Narinkkatorilla itsensä Wolfen tarjoilemina. Pop up -ravintola tarjoilee ilmaiseksi ihmislihaburgereita Narinkkatorilla 4. lokakuuta kello 11.30 –14.30. Burgereita tarjoillaan niin kauan kuin niitä riittää.

Ihmislihaburgereita tarjoilevan Pop up -ravintolan taustalla on The Walking Dead.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!