Kuva ravintolan annoksesta on saanut ihmiset hämilleen – osaatko kertoa, mikä tässä paistissa on vialla?
Ensisilmäyksellä erään yhdysvaltalaisravintolan uusi annos näyttää täysin lihalta, mutta lähempi tarkastely paljastaa totuuden, joka voi saada sinut hieraisemaan silmiäsi kerran jos toisenkin.
Viime päivinä lukuisat sosiaalisen median käyttäjät ovat osoittaneet hämmennyksensä newyorkilaisen ravintolan uutta annosta kohtaan. Syy hämmennykseen ei suinkaan johdu siitä, että annoksessa olisi jokin vialla, vaan siitä, että kyseinen annos onnistuu huijaamaan syöjänsä aivoja.
Kuva rapeasta ja mehukkaasta paistista on nimittäin täysin lihaton, vesimelonista valmistettu ruoka. Kyllä, melko hämmentävää vai mitä?
Valmistus on päiviä kestävä operaatio
Kyseinen annos on New Yorkissa sijaitsevan Ducks Eatery -ravintolan käsialaa, ja se on valmistettu pääasiassa savustetusta vesimelonista. Tämän kasvisannoksen valmistuminen ei käy ihan hetkessä.
Kahdeksan tunnin savustamisen jälkeen vesimeloni jätetään maustumaan suolasta, mausteista ja tuhkasta koostuvaan marinadiin neljäksi päiväksi. Eikä tässä vielä kaikki. Vesimeloni nimittäin savustetaan vielä uudelleen toiset kahdeksan tuntia ennen tarjoilua.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pannulla rosmariinin kanssa tarjoiltava hedelmä näyttää täysin paistilta. Mielikuva lihasta katoaa kuitenkin hetkessä, kun tarjoilija leikkaa hedelmän viipaleiksi ja sisältä paljastuu vaaleanpunainen sisus.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lukuisat sosiaalisen median käyttäjät ovat osoittaneet hämmennyksensä kyseistä annosta kohtaan. Yksi annoksen maistaneista, suosittua Youtube-kanavaa pitävä Jeremy Jacobowitzan kuvailee annoksen makua lihaiseksi ja suolaiseksi, mutta samaan aikaan hedelmäiseksi.
– En tiedä kuinka kuvailisin sitä, mitä juuri söin, mutta se maistui herkulliselta, mies kertoo.
Lähde: Dailymail
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan