Ravintola vaatii asiakkailta koronatestin tekemistä ovella, ennen kuin päästää sisään syömään: "Hinta voi tuntua kohtuuttomalta"

0:46 Yhdysvaltalainen ruokakriitikko avasi gourmet-ravintolan maaoraville

New Yorkissa sijaitseva ravintola vaatii tästedes negatiivista koronatestitulosta asiakkailtaan kahtena iltana viikossa. Muuten sisälle ei ole asiaa. 

Videolla: Amerikkalainen ruokakriitikko avasi gourmetravintolan oraville.

NBC kertoo newyorkilaisesta ravintolasta, jossa on otettu käyttöön asiakkaiden testaus koronaviruksen varalta. City Winery -niminen hienostunut ravintola tunnetaan ruokansa lisäksi viihdetarjonnastaan ja paikalla on usein live-esiintyjiä. Nyt City Winery kertoo olevansa Yhdysvaltain ensimmäinen ravintola, joka testaa kaikki asiakkaansa koronaviruksen varalta. Testejä tehdään aluksi kahtena iltana viikossa, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

"Pyrimme luomaan 100-prosenttisesti koronavirustestatun ympäristön kahtena iltana viikossa", ravintolan Facebook-päivityksessä kerrotaan. 

Ravintolan edustalle on palkattu terveydenhuollon ammattilainen, joka tekee covid19-pikastestejä sisään pyrkiville asiakkaille sekä ravintolan henkilökunnalle. Täysin ilmaista homma ei kuitenkaan ole, vaan testauksesta joutuu pulittamaan 50 dollaria.

Ravintola kertoo tiedostavansa, että "hinta voi tuntua kohtuummalta", ottaen huomioon ihmisten taloustilanteen tällä hetkellä. Koko summa menee kuitenkin testausfirmalle, eikä ravintola tee testaamisella voittoa. 

– Haluamme olla pioneerejä, mitä tulee turvalliseen illallistamiseen sisätiloissa sekä bisneksen pitämiseen pystyssä, City Winery -ravintolan toimitusjohtaja Michael Dorf sanoi NBC-uutiskanavalle. 

Dorf kertoo myös toivovansa, että kaupungit ja vakuutusyhtiöt voisivat maksaa pikatestit ravintoloille, ennen kuin rokote saadaan markkinoille. 

LUE MYÖS:

Lähde: NBC


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja