Rapea pinta broilerinfileisiin superhelposti – Kapen leivitysvinkki heti testiin!

Suurtalouskokki Pirjon perheen ruokatottumukset hämmästyttävät Kari Aihisen 1:37 Suurtalouskokki Pirjon perheen ruokatottumukset hämmästyttävät Kari Aihisen

Oletko koskaan testannut broilerinfileiden paneroimista maissimuroilla? Kaappaus keittiössä -jaksossa nähtiin, miten helposti Cornflakes-kana valmistuu. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä perhe kertoo ruokailutottumuksistaan Kari Aihiselle. 

Suomalaisten rakastaman Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden kolmannessa jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi nurmijärveläisen perheen keittiön. Suurtalouskokkina työskentelevä äiti Pirjo kertoi ohjelmassa perheen hankalasta ruokatilanteesta teinityttäriensä kanssa.

– Meidän perheessä syödään huonosti. Paljon sokeria, kovin harvoin yhdessä ja aika paljon einespainotteista. Meillä ei kasviksia käytetä oikeastaan ollenkaan, Pirjo kertoi.

Broilerinfileitä rapealla leivityksellä

Jaksossa Kape opetti perhettä kokkaamaan muun muassa yksinkertaisia pastaruokia. Itse tehty pestopasta yllätti Pirjon täysin. 

– Ihan superhyvää, Pirjo kehui maistettuaan pestopastaa tyttärien nyökytellessä vieressä.

Kape vinkkasi myös todella helpon paneroinnin broilerinfileille. Perinteisten vehnäjauhojen sijaan leivityksessä voi käyttää nimittäin maissimuroja.

–  Voi ne aamiaismurot näinkin syödä, Kape lohkaisi.

Katso Kaappaus keittiössä -jakson muut reseptit täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.