Mainos
Mainos

Poika tarjoutui kantamaan tuntemattomien ruokaostoksia – teolla odottamattomat seuraukset

Köyhästä perheestä kotoisin oleva Chauncy Black, 16, sai kokea elämänsä yllätyksen, kun tuntematon muutti hänen koko elämänsä.

Memphisistä kotoisin oleva Chauncy Black halusi viedä perheelleen kasan donitseja, mutta ilman rahaa toivetta ei ollut mahdollista toteuttaa. Chauncy ei jäänyt toimettomaksi, vaan päätti lähteä paikalliseen ruokakauppaan auttamaan ihmisiä ostosten kanssa. Vastineeksi pakkaus- ja kantoavusta hän toivoi donitseja.

Onni ei ollut aluksi myötä, mutta tilanne muuttui, kun poika kohtasi Matt Whiten. White antoi pojalle tämän himoitsemia donitseja, eikä apu loppunut siihen. Ystävällinen tuntematon vei Chauncyn ostoskierrokselle, jossa poika sai valita koriinsa ruokaa ja muita perustarvikkeita. Ostosten jälkeen White sanoi vievänsä pojan kotiin, jotta hänen ei tarvitsisi odottaa bussia.

Kotona White tapasi pojan kasvattaneen isoäidin, näki köyhät olosuhteet vailla huonekaluja ja liikuttui. Perheen köyhyys kosketti miestä, ja hän päätti auttaa perhettä.

Kotiin päästyään White perusti Go Fund me -sivustolle Chauncy’s Chance -nimisen keräyksen, joka on sittemmin kerännyt huikeat 289 000 dollaria yli 12 000 lahjoituksen avulla. Keräys on mullistanut Blackin perheen elämän.

Lähde: Foodbeast

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.