Mainos

Äiti luuli kadonneeksi – teinipoika valmistelikin suloista yllätystä

Oklahomalainen perheenäiti sai huomata poikansa kadonneen vain muutama viikko ennen joulua. Painajaismaisen joulun sijasta perhettä odottikin koskettava yllätys.

Oklahomalainen Sophia Reed muutti perheineen uuteen asuntoon Oklahoma Cityssä ja joutui käyttämään viimeisetkin varansa maksaakseen takuutalletuksen. Sophian 13-vuotias poika, Diauris, katosi yllättäen joulukuun puolivälissä. Huolestunut äiti ilmoittikin poliisille kadonneesta pojastaan, kertoo Fox 8 News.

Sophia ei kuitenkaan tiennyt, että poika teki töitä säästääkseen rahaa äidin joululahjaa varten. Diauriksen sisaret tiesivät veljensä suunnitelmista, mutta hekin alkoivat hermostua, kun perheen äiti alkoi huolestui, ja alkoi etsiä kadonnutta poikaansa.

Diauriksen ja sisarten suunnitelma oli kerätä tyhjiä tölkkejä ja ostaa niistä saaduilla rahoilla lahja heidän äidilleen.

– Halusin tehdä jotain äitini hyväksi, Diauris sanoi.

Poika palasi kotiin, kun hän kohtasi poliiseja ja kertoi heille, mitä oli oikein tekemässä. Pojan tarina kosketti erästä poliisia, Roland Russellia.

Russell kertoi perheen tilanteesta muille paikallisille poliiseille, ja he päättivät kerätä kolehdin. He saapuivat lopulta 800 dollarin arvoisten joululahjojen kanssa Reedin perheen ovelle.

– Poliisit kuulivat tilanteestamme juuri sopivaan aikaan ja olenkin hyvin kiitollinen heille, Sophia totesi yllätyksestä.

Sophia kertoo perheen etsivän nyt töitä, jotta heillä on varaa tehdä jotain yhtä huomaavaista ensi jouluna.

Lähde: Fox 8 News

***

11:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.