Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pitääkö munakas paistaa nopeasti kuumalla pannulla vai hiljaa haudutellen? Näin teet täydellisen ruokaisan munakkaan

2:18Ruokaisa munakas – näin paistat täydellisen munakkaan
Julkaistu 04.10.2020 14:02

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Kun osaa tehdä hyvän munakkaan, voi taputtaa itseään olalle. Katso videolta vinkit ruokaisan munakkaan valmistamiseen.

Tiesitkö, että ravintoloiden keittiöissä on tapana testata kokkien ammattitaitoa sillä, miten hyvin he osaavat tehdä munakkaan? Täydellisen munakkaan valmistamistapaan on monta eri koulukuntaa. Esimerkiksi kokki Henri Alénin somemunakas valmistuu kovalla lämmöllä alle minuutissa. Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tutun Kari ”Kape” Aihisen munakasta sen sijaan haudutellaan pitkään pannulla miedolla lämmöllä.

Jos munakkaan haluaa täyttää erilaisilla raaka-aineilla ja valmistaa siitä erityisen ruokaisan, kannattaa munakas valmistaa miedolla lämmöllä hauduttamalla. Vain taivas on rajana, mitä tulee munakkaan täytevalintoihin. Entistäkin proteiinipitoisemman munakkaasta saa, kun täytteisiin valitsee kasvisten lisäksi esimerkiksi jotain kasviproteiinia tai perinteistä jauhelihaa. Munakasmassan joukkoon voi myös raastaa juustoa – videolla nähtävässä herkkumunakkaassa käytetään raastettua halloumia!

Joko tuli nälkä? Katso videolta täydellisen ruokaisan munakkaan ohje

Lue myös: Pitääkö kananmunat oikeasti paistaa voissa vai oliiviöljyssä? Chrissy Teigenin "paras tapa paistaa munat" jakoi mielipiteet – Michelin-kokki sanoi viimeisen sanan

Lisää aiheesta:

Monen suosima ainesosa voikin pilata munakokkelin – kokki varoittaa: "Älä koskaan lisää..."Miten teet munakkaan? Nyt löytyi perinteistä tapaa parempi – valmista 45 sekunnissa!Miten paistat munakkaan? Kari Aihinen neuvoo tekemään päinvastoin kuin monet kokit: "The ylivoimainen munakas"Syöthän jo? Halpa raaka-aine, jota kannattaa juuri nyt ehdottomasti ostaa: Helppo tapa tehdä "kermaisen pehmeää"Tässä on paras tapa tehdä munakokkelia! Ruokatoimittajan simppelit vinkit takaavat supermehevän lopputuloksenVinkit, joilla et voi epäonnistua – näin syntyy täydellinen munakas
RuokaKananmunaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 07:43
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat merkit: Mikä omenamehuista on paras?

  • Eilen17:14
    Ruokakauppa

    100 päivää jouluun! Näin saat joulukonvehteja yli puolet halvemmalla

  • Eilen11:01
    Pasta

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • Eilen07:45
    Puuro

    Kaurapuuron joukkoon kannattaa nyt laittaa yksi ainesosa

  • 14.9.17:33
    Leivonta

    Kakkuleipuri antoi asiakkaalle tilauksen ja pyysi anteeksi – pian selvisi syy