Kari Aihinen paljastaa täydellisen munakkaan salaisuuden – tekee yhden asian päinvastoin kuin monet kokit: "The ylivoimainen munakas"

Omeletti (1)

Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille. Yksi jakson ruoista oli täydellinen munakas. 

Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa, miten valmistetaan ravitsevia ja helppoja välipalaruokia, jotka sopivat erityisesti paljon energiaa tarvitseville, treenaaville koululaisille. Ne käyvät kuitenkin mainiosti myös esimerkiksi lounasruoiksi. 

Yksi jakson helpoista resepteistä oli perinteinen munakas. Sen täytteeksi valikoitui tällä kertaa kinkkua, tomaattia ja juustoa. Mikä sitten on parhaan munakkaan salaisuus? 

– Minun munakkaaseen tulee kolme kananmunaa ja desi kermaa. Kun teette munakkaita, pannu ei saa olla hirveän kuuma, Aihinen neuvoi.

Monet kokit suosittelevat valmistamaan munakkaan nopeasti kuumalla pannulla, mutta Aihinen paistaa munakkaansa hieman hitaammin miedolla lämmöllä. 

Kape opasti ohjelmassa, miten täydellinen munakas tehdään alusta loppuun saakka. Lopuksi munakasta tietysti maistettiin, ja kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen.

– Täydellinen munakas. The ylivoimainen munakas, Kari Aihinen kuvaili. 

Katso videolta Aihisen ruokavinkit ja nappaa resepti: Täydellinen munakas Kari Aihisen tapaan

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja