0:57

Perheenäiti ei sulattanut ravintolan selitystä – rikki mennyt pizzauuni sai soittamaan virkavallan apuun: "Olin itkun partaalla"

Videolla annetaan ohjeita pakastepizzan tuunaukseen.

Kolmen lapsen äiti turvautui poliisien apuun ravintolan ilmoitettua, etteivät he pystyneet toimittamaan tehtyä pizzatilausta. 

Englantilaisessa Plymouthin kaupungissa asuva kolmen lapsen äiti päätti hemmotella jälkikasvuaan tilaamalla heille pizzaa. Pizzan tilaaminen ei ollut perheelle mikään pikkujuttu, sillä 37 punnan arvoisen tilauksen jälkeen perheelle jäi käteen seitsemän puntaa, joilla heidän täytyi selvitä seuraavat päivät, kertoo Mirror-sivusto.

Tunti tilauksen tekemisen jälkeen perhe sai puhelinsoiton ravintolaketju Domino’silta. Puhelimessa pizzauunin ilmoitettiin menneen rikki, eivätkä he näin ollen pystyneet toimittamaan tilausta. Puhelimessa äidille kerrottiin, että rahat tultaisiin palauttamaan tilille, mutta se saattaisi viedä useammankin päivän.

Äiti ei sulattanut sitä, että hänen 5-, 13- ja 15-vuotiaat lapsensa joutuisivat näkemään nälkää pizzaketjun ongelmien vuoksi.

Poliisille soitto ei tuottanut toivottua tulosta

Asiasta raivostunut äiti ei sulattanut ravintolaketjun toimintaa, vaan päätti soittaa virkavallan apuun. 

– Soitin poliisille ja kysyin, voisivatko he auttaa. Olin itkun partaalla. Heidän mukaansa he eivät voineet tehdä mitään, vaan käskivät ottaa yhteyttä Domino’siin, äiti kertoo.

Äiti otti yhteyttä ketjuun ja toivoi, että jokin toinen ketjun toimipisteistä olisi voinut toimittaa ruoat. Hän ehdotti myös, että voisi noutaa rahat pizzeriasta, mutta tuloksetta.

–  He ottivat 37 puntaa, mutta eivät antaneet mitään, Kun sanoin, että pyydän poliisia apuun, he vastasivat vain ”ok”. Siinä kaikki.

Perheen ei kuitenkaan tarvinnut odottaa rahoja montaa päivään, vaan rahat palautettiin asiakkaille seuraavana aamuna, Domino’sin tiedottaja kertoo.

Lähde:  Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja