Ada löysi karmivan yllätyksen McDonald'sin hampurilaisesta – meinasi päätyä 3-vuotiaan suuhun: "Luojan kiitos, en antanut tätä hänelle"

hampurilainen haukattu
Kuvituskuva: Hampurilainen. Shutterstock

Australialaisnainen löysi pikaruokaravintolan hampurilaisestaan vaarallisen yllätyksen.

Australialaisnainen löysi McDonald'sin hampurilaisesta sinne kuulumattoman osan. Asiasta kertovat useat australialaismediat, kuten 7News.

Ada Teaupa oli helmikuussa syömässä Sydneyn esikaupunkialueella sijaitsevassa McDonald’s-ravintolassa. Kun Ada haukkasi palan hampurilaisestaan, hän tiesi välittömästi, että jotain on pielessä.

– Tunsin, kuinka hampaani osui johonkin kovaan ja ajattelin että voi ei, tämä on lasia, Ada kertoo australialaismedia 7News’ille.

Kova palanen ei kuitenkaan ollut lasia, vaan se paljastui teräväksi ja paksuksi metallitikuksi. Asiasta pahasti järkyttyneenä Ada jakoi Facebookiin kuvan tapauksesta kertoen, että hampurilaisateria olisi voinut päätyä hänen 3-vuotiaalle veljentytölleen.

– Katsokaa, mitä löysin hampurilaisestani! Hampaani menivät melkein rikki. Minun 3-vuotias veljentyttöni tilasi saman aterian, mutta luojan kiitos en antanut tätä hänelle.

Ada kertoo, että oli tarjonnut hampurilaista veljentytölleen, mutta tämä oli kieltäynyt ja sanonut, että ei halua sitä vielä. Ada valitti asiasta välittömästi myös McDonald’s-ravintolan ravintolapäällikölle, joka tarjoutui antamaan naiselle uuden hampurilaisen. Ada oli kuitenkin tässä vaiheessa jo menettänyt ruokahalunsa ja poistui ravintolasta.

Australian McDonald's: "Asiaa tutkitaan parhaillaan"

Seuraavana päivänä McDonald’s reagoi tapahtuneeseen sosiaalisessa mediassa ja pyysi Adalta anteeksi. He pyysivät myös naiselta yhteydenottoa, jotta voisivat selvittää asiaa eteenpäin.

– Olemme todella pettyneitä, että näin tapahtui. Otamme ruokaturvallisuuden erittäin vakavasti ja meillä on tarkat prosessit. Asiaa tutkitaan parhaillaan kyseisen ravintolan kanssa. Kannustamme asiakasta ottamaan yhteyttä, jotta voimme tutkia tämän tarkkaan.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, onko Ada ollut jo yhteydessä McDonald'sin edustajiin anteeksipyynnön jälkeen. 

Lähde: 7News

***

Kurkista kulisseihin: Näin valmistuu Burger Kingin uusi kohuttu Rebel Whopper 1:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat