Parasta, mitä voit perunoista ja nakeista tehdä: "Muistatko nostalgiaruoan?"
Milloin teit viimeksi pyttipannua? Klassikkoruokalaji aateloidaan tällä kertaa juustoisella kermalla.
Pyttipannu on yksi arkiruokien klassikoista. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin kerrottu tarkemmin ruokalajin historiasta maassamme.
Koska pyttipannu on käytännössä ruokaa tähteistä, pannulle voi heittää aineksia melko luovalla kädellä. Perinteisesti pyttipannussa käytetään esimerkiksi edellispäivältä yli jääneitä perunoita, makkaraa tai nakkeja ja kananmunaa.
Testaa kermainen pyttipannu
Tässä Hellapoliisi Kati Jaakosen ohjeessa pyttipannu saa vielä lisämakua juustoisesta kermasta.
– Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia, Kati vinkkaa.
Nappaa Katin ohje: Kermainen pyttipannu
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka