Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kermainen pyttipannu

Kermainen pyttipannu valmistuu nopeasti arkiruoaksi.
Kermainen pyttipannu valmistuu nopeasti arkiruoaksi.MTV
Julkaistu 06.11.2023 15:37

MTV LIFESTYLE

  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 170 g pekonia
  • 8–12 keskikokoista kypsää perunaa
  • 1 sipuli
  • ½ pieni kesäkurpitsa
  • 400 g nakkeja
  • muutama lehti lehtikaalia
  • tuoretta persiljaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 2–3 dl juustoista ruokakermaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa pekoni viipaleiksi.

  2. Kuori perunat halutessasi. Leikkaa perunat suupalan kokoisiksi.

  3. Kuori ja hienonna sipuli.Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.

  4. Paloittele nakit.

  5. Poista lehtikaalin lehdistä lehtiruodit ja leikkaa lehtikaali paloiksi.

  6. Laita kylmälle pannulle ensin pekonit ja paista kunnes näyttävät hyvältä.

  7. Lisää joukkoon perunat, sipuli, kesäkurpitsa ja nakit. Kääntele hetki.

  8. Lisää lehtikaali ja kääntele, kunnes se alkaa pehmetä.

  9. Mausta ruoka suolalla ja mustapippurilla.

  10. Lisää juustoinen ruokakerma ja kiehauta.

  11. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.Tarjoa!

Lisää aiheesta:

Pekoni-juusto-perunasalaattiHaudutettu broileri-tomaattipataEspanjalainen talonpojan munakasPatapaisti syyssadon kanssaKylmä savukassler peston keraNopea ranskalainen lihapata
PyttipannuHellapoliisiNopeat ja helpotPääruoatLiharuoka

Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia. Lehtikaali antaa ruokaan kivaa rakennetta ja makua. Kokeile!

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu
  • 06.11.202315:37
    Hellapoliisi

    Kermainen pyttipannu

  • 20.03.202309:31
    Avokado

    Chilaquiles

  • 24.11.202215:19
    Vegaaninen

    Helppo vegaaninen pyttipannu

  • 05.10.202014:55
    Nopeat ja helpot

    Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kanapyttipannu