Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Kermainen pyttipannu
Kermainen pyttipannu valmistuu nopeasti arkiruoaksi. MTV Julkaistu 06.11.2023 15:37
Ainekset 170 g pekonia 8–12 keskikokoista kypsää perunaa 1 sipuli ½ pieni kesäkurpitsa 400 g nakkeja muutama lehti lehtikaalia tuoretta persiljaa suolaa maun mukaan mustapippuria myllystä 2–3 dl juustoista ruokakermaa Valmistusohje Leikkaa pekoni viipaleiksi.
Kuori perunat halutessasi. Leikkaa perunat suupalan kokoisiksi.
Kuori ja hienonna sipuli.Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Paloittele nakit.
Poista lehtikaalin lehdistä lehtiruodit ja leikkaa lehtikaali paloiksi.
Laita kylmälle pannulle ensin pekonit ja paista kunnes näyttävät hyvältä.
Lisää joukkoon perunat, sipuli, kesäkurpitsa ja nakit. Kääntele hetki.
Lisää lehtikaali ja kääntele, kunnes se alkaa pehmetä.
Mausta ruoka suolalla ja mustapippurilla.
Lisää juustoinen ruokakerma ja kiehauta.
Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.Tarjoa!
Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia. Lehtikaali antaa ruokaan kivaa rakennetta ja makua. Kokeile!
06.11.2023 15:37
20.03.2023 09:31
24.11.2022 15:19
05.10.2020 14:55
18.02.2013 00:00
Lataa lisää