Mainos
Mainos

Palauteryöppy pakotti baarin muuttamaan suosikkidrinkin nimen – ymmärrätkö miksi?

Australialainen baari on joutunut syytösten kohteeksi erikoista nimeä kantavan drinkkinsä vuoksi. 

VIDEO: Helppoja drinkkejä kotona? Näillä vinkeillä se onnistuu!

Sosiaalisen median käyttäjät ovat hyökänneet kovin sanoin Australian Sydneyssä sijaitsevaa cocktailbaaria vastaan.

Tässä tapauksessa syytösten kohteeksi eivät suinkaan ole joutuneet valikoima tai asiakaspalvelu, vaan juoma nimeltä ”To-Kill-Her”. 

Palauteryöppy sai aikaan muutoksen

Tappavaksi kuvailtu juoma sisältää baarin verkkosivuilta löytyvän menun mukaan sitruunaa, appelsiinia, Cointreauta, greippikatkeroa ja tequilaa. Herkullisen kuuloisesta raaka-ainelistastaan huolimatta juoman nimi ei ole ollut läheskään kaikkien mieleen. 

– Cocktaili kehottaa ”tappamaan hänet”. Oikeasti? Vaihtakaa tämä välittömästi… se on täysin sopimaton ja aika järkyttävä, eräs baarin Facebook-sivuille kommentoinut käyttäjä toteaa.

Palautevyöryn vuoksi baari katsoi parhaaksi poistaa kommentointimahdollisuuden sivuiltaan ja muuttaa juoman nimen huomattavasti neutraalimpaan suuntaan.

Kyseistä juomaa saa Little Jack Horner’sin managerin mukaan nykyisin tilattua nimellä ”To-Love Her”. Tappaminen vaihtui siis melko nopeasti rakastamiseen.

Lähteet: Yahoo, News.au

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.