Baarityöntekijät paljastavat: Näiden juomien tilaaminen on noloa!

drinkki, drinkit, juoma, baari
Valkovenäläinen ruokajuomaksi ei välttämättä ole se kaikkein paras valinta. Shutterstock

Jos haluat antaa itsestäsi hyvän vaikutelman, baaritiskillä tai ravintolassa ei lasiin kannata tilata mitä tahansa juomaa. 

Videolta pääset kurkistamaan drinkkien historiaan.

Vaikka jokaisella meistä on omat juomamieltymyksensä, aivan kaikki juomatilaukset eivät anna sinusta ravintolan tai baarin työntekijällä yhtä hyvää kuvaa. Alcohol.org kysyi yli 260 baarityöntekijältä, mitkä juomatilaukset saavat heidät pyörittelemään päätään.  

Kaikista tuomituimmaksi drinkiksi baarityöntekijöiden keskuudessa nousi omenainen Apple Martini. Toiseksi kiri kahvilikööri Kahlualla maustettu kahvi, ja kolmanneksi appelsiinia ja vodkaa sisältävä Screwdrivers, eli meillä ruuvimeisselinäkin tunnettu juoma.

Jos haluat tehdä hyvän vaikutuksen....

Vastaajat muistuttavat, että myös paikka määrittelee paljon sitä, millaisten juomien tilaaminen on noloa. Ravintoloiden baareissa työskentelevien mukaan Jägermeisteria ja energiajuomaa sisältävä Jägerbomb on juoma, jonka tilaaminen aiheuttaa heille eniten vilunväreitä.

Lähes yhtä noloa on tilata ravintolassa muutaman vuosikymmenen takaisia hittijuomia, kuten Sex on the beach tai valkovenäläinen.

Baareissa minkä tahansa juoman tilaaminen on hyväksyttävää niin kauan, kunhan et tilaa pelkkää vettä. Jos puolestaan haluat kiinnittää baarityöntekijän huomion ja tehdä vaikutuksen, klassikkojuoma Negroni on varma valinta.

Lähde: SuperCall

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.