Kahvilan villille kokeilulle yllättävä suosio – etovalta kuulostava herkku kerää kehuja: ”Söin koko annoksen, enkä tunne syyllisyyttä”
Banaania ja jäätelöä sisältävä Banana Split on jälkiruokien klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Nyt eräs kahvila on keksinyt tutusta herkusta uuden version, joka jakaa voimakkaasti mielipiteitä: toiset rakastavat, toiset puolestaan saavat kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta.
Suolakurkku on raaka-aine, jota on viime aikoina nähty osana mitä erilaisimpia ruokia. Nyt eräs yhdysvaltalainen kahvila on keksinyt viedä ihmisten suolakurkkuinnostuksen astetta pidemmälle uuden jälkiruoan muodossa.
Paljon somehuomiota saaneessa perinteisen Bana Split -jälkiruoan hedelmä on vaihdettu mihinkäs muuhunkaan kuin pitkään suolakurkkuviipaleeseen.
Villit ideat eivät jää tähän
Huhtikuussa myyntiin tulleen jälkiruoan isänä voidaan pitää Pine Mounttain Country Coffee Housen omistaja Deanne Farraria, joka kertoo saaneensa jälkiruokaan erään henkilön usuttaessa hänet lisäämään suolakurkkua jäätelön päälle naisen ollessa teini-ikäinen.
– Kuten teininä yleensäkin, otin haasteen vastaan ja söin sen. Ja se oli melko hyvää, Farrar kertoo Insider-sivustolle.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Erikoiselta kuulostava yhdistelmä on kaikesta huolimatta noussut erittäin suureen suosioon kahvilan asiakkaiden keskuudessa.
– Jokainen joka on kokeillut sitä, on syönyt sen viimeistä suullista myöten, eikä kukaan ole siirtänyt suolakurkkua sivuun, kahvilan omistaja kertoo.
LUE MYÖS: Unohda maito! Tämä juoma toimii murojen kanssa huomattavasti paremmin – somessa leviävä vinkki herättää tunteita: ”Saat minut voimaan pahoin”
– Söin koko annoksen, enkä tunne syyllisyyttä. Se oli ihmeellistä, kahvilan Facebook-sivuilla hehkutetaan.
Suosio tuotteen osalta on ollut sen verran suurta, että omistajan aikomuksena on lisätä uusia erikoisia makuyhdistelmiä kahvilansa listoille. Toiveita on tullut muun muassa suklaakuorrutteisesta pekonista.
Lähde: This Insider
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti