0:53

Kahvilan villille kokeilulle yllättävä suosio – etovalta kuulostava herkku kerää kehuja: ”Söin koko annoksen, enkä tunne syyllisyyttä”

Erikoiselta kuulostavat yhdistelmät saattavat yllättää herkullisuudellaan. Oletko jo kokeillut karamellisoitua pekonia?

Banaania ja jäätelöä sisältävä Banana Split on jälkiruokien klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Nyt eräs kahvila on keksinyt tutusta herkusta uuden version, joka jakaa voimakkaasti mielipiteitä: toiset rakastavat, toiset puolestaan saavat kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta.

Suolakurkku on raaka-aine, jota on viime aikoina nähty osana mitä erilaisimpia ruokia. Nyt eräs yhdysvaltalainen kahvila on keksinyt viedä ihmisten suolakurkkuinnostuksen astetta pidemmälle uuden jälkiruoan muodossa.

Paljon somehuomiota saaneessa perinteisen Bana Split -jälkiruoan hedelmä on vaihdettu mihinkäs muuhunkaan kuin pitkään suolakurkkuviipaleeseen. 

Villit ideat eivät jää tähän 

Huhtikuussa myyntiin tulleen jälkiruoan isänä voidaan pitää Pine Mounttain Country Coffee Housen omistaja Deanne Farraria, joka kertoo saaneensa jälkiruokaan erään henkilön usuttaessa hänet lisäämään suolakurkkua jäätelön päälle naisen ollessa teini-ikäinen.

– Kuten teininä yleensäkin, otin haasteen vastaan ja söin sen. Ja se oli melko hyvää, Farrar kertoo Insider-sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Erikoiselta kuulostava yhdistelmä on kaikesta huolimatta noussut erittäin suureen suosioon kahvilan asiakkaiden keskuudessa.

– Jokainen joka on kokeillut sitä, on syönyt sen viimeistä suullista myöten, eikä kukaan ole siirtänyt suolakurkkua sivuun, kahvilan omistaja kertoo.

– Söin koko annoksen, enkä tunne syyllisyyttä. Se oli ihmeellistä, kahvilan Facebook-sivuilla hehkutetaan. 

Suosio tuotteen osalta on ollut sen verran suurta, että omistajan aikomuksena on lisätä uusia erikoisia makuyhdistelmiä kahvilansa listoille. Toiveita on tullut muun muassa suklaakuorrutteisesta pekonista.

Lähde: This Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja