Oudon juustopurilaisen aiemmin lanseerannut Thaimaan Burger King hämmästyttää taas – maistuisiko "tosiliha"?

Thaimaan Burger King julkaisi "tosilihapurilaisen" – näin älytön luomus se on 0:28 Thaimaan Burger King julkaisi "tosilihapurilaisen" – näin älytön luomus se on
Thaimaan Burger King julkaisi "tosilihapurilaisen" – näin älytön luomus se on

Thaimaalaiseen tosilihapurilaiseen saa niin monta pihviä kuin vain kehtaa pyytää.

Ehditkö jo toipua Thaimaan Burger Kingin suorastaan hirviömäisestä juustopurilaisesta? Nyt ketju on julkistanut vähintään yhtä erikoisen lihapurilaisen, kertoo CNN.

"Real meat burger", suomeksi "tosilihapurilainen", sisältää pelkkää lihaa. Siinä ei ole esimerkiksi salaattia, juustoa tai edes minkäänlaista kastiketta.

Hintaa on silti noin yhdeksän euroa, kertoo Live 5 News.

Vakiona purilaisessa on kolme pihviä, mutta lihailo ei lopu tähän: CNN:n mukaan asiakas voi valita purilaiseensa niin monta pihviä kuin haluaa, kunhan ekstrapihveistä on valmis maksamaan.

Katso jutun alussa olevalta videolta, miten älyttömiin mittasuhteisiin lihahamppari mainoskuvissa venyy!

"Tosiliha" on käsistä lähtenyt vitsi

Todayn mukaan lihapurilaisen idea vaikuttaa lähteneen vitsiksi tarkoitetusta julkaisusta. Thaimaan Burger King intoutui juustohampurilaisensa menestyksestä siinä määrin, että päätti julkaista somekuvia muistakin real-tittelillä varustetuista herkuista. 

Tosisipuli-purilaisessa oli pelkkää sipulia, tositomaatissa taas tomaattia; tosisuolakurkku oli survottu täyteen kurkkuja. Real bun burgerissa, suomeksi siis tosihampurilaissämpyläpurilaisessa, oli neljä sämpylää kahden hampurilaissämpylän välissä. 

Erikoisia purilaisia kehiteltiin somea varten. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Mikä purilainen on sinun persoonasi? yhtiö kyseli julkaisun ohessa.

Vaikka outojen purilaisten oli tarkoitus olla vitsi, kansa alkoi pian toivoa tosilihaa, jossa olisi vain pihvejä. Burger King päätti totella.

Sadan pihvin herkku tilattiin jo

Paikallinen ruokabloggaaja ehti jo tilata jättimäisen tosilihan, jossa pihvejä oli kokonaiset sata kappaletta. Hintaa purilaiselle tuli noin 260 euroa, eikä se pysynyt koossa omin voimin. 

Bloggaaja ei luonnollisesti jaksanut syödä kaikkea lihaa, mutta käytti Todayn mukaan jämät muiden ruokien valmistamiseen.

Katso myös: Taapero vei äidin puhelimen – pian ovelle tuotiin 31 hampurilaista

Taapero vei äidin puhelimen – pian ovelle tuotiin 31 hampurilaista 1:09
2-vuotias Barrett yllätti perheensä tilaamalla 31 hampurilaista kotiovelle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.