Huli huli -kana – helppo pasta à la Harri Syrjänen
Tv-kokki Harri Syrjäsen huli huli -kanapasta tuo tuulahduksen tropiikkia ruokapöytään.
Ainekset
- 300 g broilerin paistileikkeitä
- 300 g pastaa (fettucce)
- 2 uuden sadon punasipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl pilkottua inkivääriä
- 1 tlk ananaspaloja
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 0,5 d soijakastiketta
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 1 rkl sriracha-kastiketta
- 9 dl mietoa kanalientä
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen huli huli -kana:
1. Pilko punasipuli ja ota vihreää osaa sipulista hieman sivuun koristelua varten. Pilko valkosipuli ja inkivääri pieneksi paloiksi. Leikkaa broileri paloiksi.
2. Kuumenna kasari, lisää oliiviöljy ja paista broileria hetki. Lisää sipuli, tomaattipyree, inkivääri ja sekoita.
3. Kun broileri on kypsää, ota lautaselle sivuun. Kiehauta kanaliemi ja lisää soija ja sriracha, sekoita.
4. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen noin 13 minuuttia, lisää tämän jälkeen ananaspalat mehuineen. Lisää myös broileri ja sekoita.
5. Keitä vielä hetki, kunnes pasta on kypsää. Nosta annos lautaselle ja lisää sipulia päälle ja halutessasi lisää srirachaa. Jos haluat hieman makeampaa soosia, voit lisätä hieman ruokosokeria.
Lisää reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-sivuilta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan