Mainos

Nyt on pizzaperjantaille nerokas herkku: Kaikkien aikojen helpoin lätty on täyttämistä vaille valmista

Oletko jo testannut tortillapizzoja? Tämä ruoka on todellinen arjen pelastaja ja maistuu koko perheelle. 

Tortillapizzat ovat suorastaan nerokas konsepti! Tavallisen pizzapohjan pyöräyttämisen sijaan herkkuun käytetään valmiita tortillalättyjä.  

–  Tortillapizzat ovat loistavaa viikonloppuherkkua, mutta sopivat myös arjen nopeaksi ruoaksi. Täytteissä kannattaa käyttää hyödyksi jääkaapin sisältöä ja omaa mielikuvitusta, kertoo reseptistä Kati "Hellapoliisi" Jaakonen

Jos haluaa päästä vielä helpommalla, voi toki kokeilla myös pohjatonta pizzaa, josta muodostui vastikään hitti raumalaisessa pizzeriassa. Se sopii mainiosti vaikka gluteenitonta tai ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle. 

Tortillapizzan reseptin voit napata alta. Täytteissä voi käyttää rohkeasti mielikuvitusta ja antaa vaikka jokaiselle perheenjäsenelle vapaus täyttää oma lättynsä. Tässä Hellapoliisin versio: 

Hellapoliisi

Tortillapizzat ovat loistavaa viikonloppuherkkua, mutta sopivat myös arjen nopeaksi ruoaksi. Täytteissä kannattaa käyttää hyödyksi jääkaapin sisältöä ja omaa mielikuvitusta. Tästä reseptistä tulee 4 annosta.

Ainekset

  • 4 pizzatortillaa (paksu tortilla)
  • 280 g vahvaa salsakastiketta
  • 400 g broilerinjauhelihaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • pala punaista chilipaprikaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 20 miniluumutomaattia
  • ½–1 paprika
  • 1–2 punasipulia
  • 2–4 dl juustoraastetta
  • oreganoa tai basilikaa

Valmistusohje

Tortillapizzat: 

  1. Laita pizzatortillat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  2. Levitä päälle vahvaa salsakastiketta.
  3. Paista broilerinjauheliha pannulla.
  4. Mausta valkosipulilla, chilipaprikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Levitä jauheliha tortillapizzapohjien päälle.
  6. Puolita miniluumutomaatit ja paloittele paprika. Jaa ne jauhelihan päälle.
  7. Leikkaa punasipuli renkaiksi ja lisää ainesten päälle.
  8. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  9. Paista 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa.
  10. Tarjoa seuraksi oreganoa tai basilikaa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja