Vähemmän hiilareita! Tämä pizza kannattaa ottaa heti testiin

Vähähiilihydraattinen pizza! Näin helposti valmistuu Katin ketopizza 1:00 Vähähiilihydraattinen pizza! Näin helposti valmistuu Katin ketopizza

Joko testasit? Tämä superherkullinen Hellapoliisi Kati Jaakosen ketogeeniseen ruokavalioon sopiva pizza yllättää positiivisesti.

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen loihti syksyllä maistuvan, vähähiilihydraattisen pizzan, joka sopii esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon. Ketopizzan pohjassa ei ole käytetty lainkaan vehnäjauhoja.

– Ketogeeninen ruokavalio on nyt suosittu. Hiilihydraattien rajoittaminen saattaa tuntua haasteelliselta, sillä monet leivonnaiset sisältävät esimerkiksi vehnää, mikä on tässä ruokavaliossa kiellettyä. Mitä tarjota vieraalle, joka noudattaa ketogeenista ruokavaliota? Kati toteaa. 

Kati lupaa ketopizzan olevan superherkullinen ja valmistuvan helposti. 

– Taikinaa ei tarvitse kohotella ja taikinan sekoittaminenkin sujuu käsiä sotkematta.

Katso videolta, miten pizza valmistuu ja nappaa resepti: Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!