Tortillapizzat
Julkaistu
(Päivitetty )
Tortillapizzat ovat loistavaa viikonloppuherkkua, mutta sopivat myös arjen nopeaksi ruoaksi. Täytteissä kannattaa käyttää hyödyksi jääkaapin sisältöä ja omaa mielikuvitusta. Tästä reseptistä tulee 4 annosta.
Ainekset
- 4 pizzatortillaa (paksu tortilla)
- 280 g vahvaa salsakastiketta
- 400 g broilerinjauhelihaa
- 2 valkosipulinkynttä
- pala punaista chilipaprikaa
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
- 20 miniluumutomaattia
- ½–1 paprika
- 1–2 punasipulia
- 2–4 dl juustoraastetta
- oreganoa tai basilikaa
Valmistusohje
Tortillapizzat:
- Laita pizzatortillat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Levitä päälle vahvaa salsakastiketta.
- Paista broilerinjauheliha pannulla.
- Mausta valkosipulilla, chilipaprikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä jauheliha tortillapizzapohjien päälle.
- Puolita miniluumutomaatit ja paloittele paprika. Jaa ne jauhelihan päälle.
- Leikkaa punasipuli renkaiksi ja lisää ainesten päälle.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa.
- Tarjoa seuraksi oreganoa tai basilikaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria