Superhyvä pannari, joka valmistuu helposti paistinpannulla: "Toimii hämmentävän hyvin"

Sivumaku Dutch Baby pannukakku
Dutch Baby -pannukakku valmistetaan paistinpannulla. MTV

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen valmisti herkullista, pannulla paistuvaa pannukakkua, joka tunnetaan nimellä Dutch Baby. 

Dutch Baby on amerikkalainen kuohkea pannukakku, joka valmistetaan helposti paistinpannulla. Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi suositun pannarin, jota voi höytää mielensä mukaan. 

– Dutch Baby toimii hämmentävän hyvin aamiaisella, brunssilla, piknikillä, lounaaksi, juhlasnackina, päivällisellä ja iltapalaksi. Sen voi täyttää vaikka millä, ajatellen vaikka pizzatäytteitä tai salaatteja tai tanskalaisia voileipiä. Erilaisia juustoja, leikkeleitä, yrttejä, katkarapuja, äyriäisiä jne. Vappuna mukaan meni kapris-jogurttikastiketta, palvikinkkua, retiisiä ja salaatinversoja, Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.

Testaa superhyvä pannari Dutch Baby ja nappaa resepti Sivumaku-blogista

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja