Hanna Gullichsenilla on yksi ehdoton kalasäilykesuosikki. Siitä voi valmistaa helpon kalaruoan arkeen.
Videolla MTV:n oma makutesti luonnonkalasäilykkeestä. Päihittääkö se todella tonnikalan?
Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon uusi ruokakirja Kylmä nakki (Otava, 2021) on kaikille lapsellisille ihmisille, jotka haluavat jatkossakin mennä sieltä missä aita on matalin – ehkä kuitenkin astetta maukkaammin.
Otava
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin keskiviikkona Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon kesällä julkaistusta Kylmä nakki -ruokakirjasta (Otava, 2021). Kylmä nakki on koottu kahden mukavuudenhaluisen ruoka-alan ammattilaisen toimesta palvelemaan nirsoja lapsia ja heidän perheitään. Ruokaohjeissa hyödynnetään häpeilemättä myös puolivalmisteita, sillä kenenpä ostoslistalle ne eivät kuuluisi.

