Nyt on helppo kalaruoka! Hanna Gullichsen ylistää säilyketuotetta: "Pieksee tonnikalan kuusi-nolla"

2:30 Makutestissä uusi Luonnonkalasäilyke: Onko paremaa kuin tonnikala?

Hanna Gullichsenilla on yksi ehdoton kalasäilykesuosikki. Siitä voi valmistaa helpon kalaruoan arkeen.

Videolla MTV:n oma makutesti luonnonkalasäilykkeestä. Päihittääkö se todella tonnikalan?

Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon uusi ruokakirja Kylmä nakki (Otava, 2021) on kaikille lapsellisille ihmisille, jotka haluavat jatkossakin mennä sieltä missä aita on matalin – ehkä kuitenkin astetta maukkaammin.

a85d4b0d-b5cf-4364-be69-204114af958b


MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin keskiviikkona Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon  kesällä julkaistusta Kylmä nakki -ruokakirjasta (Otava, 2021). Kylmä nakki on koottu kahden mukavuudenhaluisen ruoka-alan ammattilaisen toimesta palvelemaan nirsoja lapsia ja heidän perheitään. Ruokaohjeissa hyödynnetään häpeilemättä myös puolivalmisteita, sillä kenenpä ostoslistalle ne eivät kuuluisi.

– Kylmä nakki on mielentila. Laiskuus sai aikaan sen, että ohjeet on helppo toteuttaa, tiskiä ei tule liikaa ja suurin osa valmistuu nopeammin kuin teini ehtii alkaa murjottaa tai taaperon Pikku Kakkonen päättyy, tekijät toteavat tiedotteessa.

Helppoakin helpompi kalalaatikko: Tonnikalalle löytyi täydellinen korvike

Hanna Gullichsen vinkkasi Kylmä nakki -kirjasta aiemmin MTV:lle helpon pinaattipannariohjeen. Pinaattipannari on kuin oikaistu versio rakastetuista pinaattiletuista. 

Kirjasta löytyy helppoja arkiruokia myös perinteisten laatikkoruokien ystäville. Yksi näistä on iisi kalalaatikko. Helpossa kalaruoassa hyödynnetään sekä pakastealtaan että säilykehyllyn antimia. 

– Tonnikala tapasi vastustajan, joka vei voiton, pääsi tähän laatikkoon ja ui koko kuvaustiimin sydämiin. Aivan verraton tuote, jota söisi purkista sellaisenaan. Kestävä, kotimainen ja maukas – jatkoon! Kylmä nakki -kirjassa ylistetään.

Kyseessä on kotimaisen Pielisen Kalajalosteen kehuttu Luonnonkala-säilyke. Hanna Gullichsen kuvailee tuotetta MTV:lle "ihan huikeaksi". 

– Emme yleensä halua nostaa jalustalle mitään yksittäistä tuotetta, mutta tätä haluamme kehua. Pieksee kyllä tonnikalan kuusi-nolla siinä laatikossa.

Kalasäilykkeen lisäksi laatikossa hyödynnetään pakastealtaan peruna-sipulisekoitusta. Ihanan helppoa!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja